Рецепт Крабові палички, фаршировані грибами та сиром
Крабові палички, фаршировані грибами та сиром
6 порцій
30 хв (ваші 25 хв )
Sve4kaSV 10.05.24
Красива та смачна закуска для будь-якого випадку. Приготуємо рулетики з крабових паличок із начинкою із обсмажених грибів, вареного яйця та сиру. Всі продукти відмінно поєднуються та доповнюють один одного.
Крабові палички – 200 г
Печериці — 50 г
Сир твердий — 50 г
Яйце — 1 шт.
Часник — 2 г (1 зубчик)
Майонез – 30 г (1 ст. ложка з гіркою)
Сіль за смаком
Перець чорний мелений — за смаком
Олія — 10 мл
- Підготуйте інгредієнти. Крабові палички купуйте хорошої якості, щоб не кришилися. Крабові палички добре розморозьте.
Кількість майонезу, спецій та часнику регулюйте за смаком. - Яйце зваріть круто (10 хвилин після закипання). Потім остудіть у холодній воді.
- Печериці промийте, обсушіть, наріжте невеликими кубиками.
- У сковороді розігрійте олію. Викладіть гриби.
- Обсмажте гриби 4-5 хвилин на великому вогні, помішуючи до легкого зарум’янювання. Потім остудіть до кімнатної температури.
- Твердий сир натріть на дрібній тертці.
- Натертий сир перекладіть у глибокий посуд.
- Яйце очистіть, натріть на дрібній тертці.
- Викладіть до сиру.
- Додайте смажені печериці.
- Часник очистіть, натріть на дрібній тертці або пропустіть через прес. Додайте до решти інгредієнтів.
- За смаком посоліть і поперчіть. Заправте майонезом.
- Добре перемішайте.
- Крабові палички очистіть від оболонки. Акуратно розгорніть.
- Порцію сирно-грибної начинки тонким шаром розподіліть по внутрішній частині крабової палички.
- Потім поверніть у щільний рулетик.
- Таким же способом сформуйте рулети з інгредієнтів, що залишилися.
- Крабові палички, фаршировані грибами та сиром, готові. При подачі розріжте кожну паличку порційно – на 2 частини.
По теме: ( из рубрики Рецепти Риби )