Рецепт Рійет з горбуші з творогом
Содержание
Рецепт Рійет з горбуші з творогом
Інгредієнти для «Рійет з горбуші з творогом»:
Молоко — 1 л
Закваска (закваска для творогу) — 1 пакет.
Горбуша (копчена або солона. Підійде будь-яка червона риба, копчена або солона.) — 100 г
Огірок маринований (великий) — 1 шт
Часник (за бажанням) — 1 зуб.
Сіль — 1 пучку.
Час приготування: 20 хвилин
Кількість порцій: 4
Рецепт «Рійет з горбуші з творогом»:
- Творог ( можна купити готовий ) приготуємо самі за допомогою термоса-йогуртниці і закваски для приготування творогу. У чашу термоса засипте пакетик закваски для приготування творогу, потім налийте молоко кімнатної температури. Добре перемішайте.
- Накрийте кришкою. У термос налийте гарячої, 100 градусів, води. Поставте в термос чашу з молоком і закваскою, закрийте кришкою і поставте в тепле місце на 8-10 годин.
- Одержаний згусток розріжте довгим і гострим ножем.
- Поставте чашу на водяну баню і нагрівайте, поки не почне відділятися сироватка.
- В сито покладіть марлю, вилийте туди згусток і залиште на ніч. До ранку творог буде готовий.
- Огірок наріжте дрібними кубиками.
- Рибу наріжте дрібними кубиками.
- У чашу блендера покладіть 100 г творогу, половину нарізаного огірка і половину нарізаної риби. За бажанням, зубчик часнику. Посоліть.
- Подрібніть до однорідного стану.
- Додайте до маси залишений огірок і рибу. Перемішайте. Розкладіть по банках.
- Смачного!
По теме: ( из рубрики Рецепти Риби )