3229 Рецепт Рійет з горбуші з творогом

Рецепт Рійет з горбуші з творогом


Рецепт Рійет з горбуші з творогом

Інгредієнти для «Рійет з горбуші з творогом»:

Молоко — 1 л
Закваска (закваска для творогу) — 1 пакет.
Горбуша (копчена або солона. Підійде будь-яка червона риба, копчена або солона.) — 100 г
Огірок маринований (великий) — 1 шт
Часник (за бажанням) — 1 зуб.
Сіль — 1 пучку.

Час приготування: 20 хвилин

Кількість порцій: 4

Рецепт «Рійет з горбуші з творогом»:

  1. Творог ( можна купити готовий ) приготуємо самі за допомогою термоса-йогуртниці і закваски для приготування творогу. У чашу термоса засипте пакетик закваски для приготування творогу, потім налийте молоко кімнатної температури. Добре перемішайте.
  2. Накрийте кришкою. У термос налийте гарячої, 100 градусів, води. Поставте в термос чашу з молоком і закваскою, закрийте кришкою і поставте в тепле місце на 8-10 годин.
  3. Одержаний згусток розріжте довгим і гострим ножем.
  4. Поставте чашу на водяну баню і нагрівайте, поки не почне відділятися сироватка.
  5. В сито покладіть марлю, вилийте туди згусток і залиште на ніч. До ранку творог буде готовий.
  6. Огірок наріжте дрібними кубиками.
  7. Рибу наріжте дрібними кубиками.
  8. У чашу блендера покладіть 100 г творогу, половину нарізаного огірка і половину нарізаної риби. За бажанням, зубчик часнику. Посоліть.
  9. Подрібніть до однорідного стану.
  10. Додайте до маси залишений огірок і рибу. Перемішайте. Розкладіть по банках.
  11. Смачного!
Читайте ще:  Рецепт Сметанне різотто з рибою
По теме: ( из рубрики Рецепти Риби )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*

Роздiли
Top