Рецепт Горбуша в рисовій шубі
Содержание
Рецепт Горбуша в рисовій шубі
Інгредієнти для «Горбуша в рисовій шубі»:
Горбуша — 700 г
Рис — 300 г
Цибуля ріпчаста — 2 шт
Майонез — 3 ст. л.
Сир твердий — 100 г
Сіль — 2 ч. Л.
Перець чорний
Спеції (Для риби)
Олія — 2 ст. л.
вода
Час приготування: 50 хвилин
Кількість порцій: 5
Рецепт «Горбуша в рисовій шубі»:
- Філе горбуші (можна морського окуня) злегка маринуємо, посипавши сіллю і спеціями для риби. В цей час до готовності відварюємо рис.
- Обсмажуємо 2 цибулини до золотистого кольору.
- Тепер викладаємо шари в форму: трохи рису, доливаємо 1/3 склянки окропу на дно форми, потім рибу, цибулю, що залишився рис, змащуємо майонезом, посипаємо сиром і закриваємо форму фольгою.
- Ставимо в розігріту до 180 градусів духовку хвилин на 50, за 5 хвилин до готовності прибираємо фольгу і зарум’янюємо. (Детальніше у відео). Смачного!
По теме: ( из рубрики Рецепти Риби )