Рецепт Горбуша в рисовій шубі
3408 Рецепт Горбуша в рисовій шубі

Рецепт Горбуша в рисовій шубі


Рецепт Горбуша в рисовій шубі

Читайте также: Чем опасна бактерия хеликобактер ?

Інгредієнти для «Горбуша в рисовій шубі»:

Горбуша – 700 г
Рис – 300 г
Цибуля ріпчаста – 2 шт
Майонез – 3 ст. л.
Сир твердий – 100 г
Сіль – 2 ч. Л.
Перець чорний
Спеції (Для риби)
Олія – ​​2 ст. л.
вода

Час приготування: 50 хвилин

Кількість порцій: 5

Рецепт «Горбуша в рисовій шубі»:

  1. Філе горбуші (можна морського окуня) злегка маринуємо, посипавши сіллю і спеціями для риби. В цей час до готовності відварюємо рис.
  2. Обсмажуємо 2 цибулини до золотистого кольору.
  3. Тепер викладаємо шари в форму: трохи рису, доливаємо 1/3 склянки окропу на дно форми, потім рибу, цибулю, що залишився рис, змащуємо майонезом, посипаємо сиром і закриваємо форму фольгою.
  4. Ставимо в розігріту до 180 градусів духовку хвилин на 50, за 5 хвилин до готовності прибираємо фольгу і зарум’янюємо. (Детальніше у відео). Смачного!

Читайте ще:  Рецепт Запечена скумбрія з лимоном
Автор:
Дата:
Из той же категории: (Рецепти Риби)

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

пять × два =

Сейчас читают:
Top