Рецепт Риба «Смугастий рейс»
Содержание
Рецепт Риба «Смугастий рейс»
Інгредієнти для «Риба» Смугастий рейс «»:
Риба — 1 кг
Цибуля ріпчаста (Можна більше) — 2 шт
Часник — 2 … 3 зуб.
Оцет (Яблучний або виноградний) — 2 ст. л.
Вода (+ 4 ст.ложки для розведення оцту) — 300 мл
Яйце куряче — 1 шт
Крохмаль (С гіркою + 1 ч.л для заливки) — 2 ст. л.
Борошно пшеничне / Борошно — 1 ч. Л.
Імбир — 0,5 … 1 ч. Л.
Перець чорний (Лимонний) — за смаком
Сіль за смаком
Цукор — 2 ч. Л.
Масло рослинне (Для обсмажування риби) — 3 ст. л.
Час приготування: 60 хвилин
Кількість порцій: 6
Рецепт «Риба» Смугастий рейс «»:
- Для маринаду змішуємо 1 ст. л. оцту + 2 ст. л. води + яйце + 2 ст. л. крохмалю з гіркою + 1 ч. л. цукру. Сіль не додаємо, щоб соки залишилися всі в рибі. Опустимо в нього нашу рибку, перемішаємо
- У розігрітій олії швидко обсмажуємо з двох сторін до золотистого (великий вогонь!). Крохмаль відмінно все «запечатав»! Бажано, щоб рибка була всередині напівготова. Трохи маринаду у нас залишиться. Далі розповім, як йому не пропасти … 🙂
- Відразу ж обережно перекладемо в сотейник або каструльку
- Готуємо заливку. Ріпчасту цибулю і часник подрібнити, обсмажити, присипаючи 1 ч. Л. крохмалю і 1 ч. л. борошна, додамо імбир, сіль, перець, інші улюблені Вами спеції, перемішати і … наливаємо 300 мл окропу, швидко розмішати. Далі 1 ст. л. оцту +2 ст. л. води + 1 ч. л. цукру. Кип’ятити особливо не потрібно, знімаємо з плити.
- Пробуємо на сіль, цукор, спеції. Можна відрегулювати і оцет, може буде замало … Пам’ятаємо, що сама рибка у нас не солона !!! Смак повинен вийти кисло-солодким, з достатнім вмістом солі
- Перекладаємо заливку в нашу напівготову рибку. Закриваємо кришкою і потім до готовності
Готово !!! Якщо з пюрешкою або з рисом, то заливкою поллємо … Так … у нас залишилося небагато маринаду. Можемо зробити так: викласти рибу в форму для запікання, зверху заливку з цибулею і залишився маринад. У духову шафу під верхній гриль … І готово святкове блюдо !!!