Рецепт Печиво цукрове
Рецепт Печиво цукрове
Інгредієнти для «Печиво цукрове»:
Борошно пшеничне / Борошно — 250 г
Ванільний цукор — 1/2 ч. Л.
Розпушувач тесту — 1/2 ч. Л.
Масло вершкове — 100 г
Молоко — 50 мл
Цукор — 100 г
Рецепт «Печиво цукрове»:
- У ємність просіюємо борошно, додаємо ванільний цукор і розпушувач.
- Додаємо м’яке вершкове масло і половину норми молока. Руками перетираємо тісто, перетворюючи його в крихту.
- Додаємо цукор і другу частину молока. Перемішуємо руками до однорідного тесту.
- З тіста формуємо кулю і прибираємо її в холодильник на 10-15 хвилин.
- На підпиленну борошном поверхню викладаємо тісто. Тонко розгортає. Я робила це на силіконовому килимку, тісто розділила на дві частини і розкачувала по черзі. Вирізаємо формою печиво.
- Викладаємо печиво на деко, злегка змащене вершковим маслом.
- Випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці 15-20 хвилин. Час випічки залежить від товщини тесту і вашої духовки.
Смачного!
По теме: ( из рубрики Рецепти Печива )