Рецепт Печиво цукрове
2900 Рецепт Печиво цукрове

Рецепт Печиво цукрове


Рецепт Печиво цукрове

Інгредієнти для «Печиво цукрове»:

Борошно пшеничне / Борошно — 250 г
Ванільний цукор — 1/2 ч. Л.
Розпушувач тесту — 1/2 ч. Л.
Масло вершкове — 100 г
Молоко — 50 мл
Цукор — 100 г

Рецепт «Печиво цукрове»:

  1. У ємність просіюємо борошно, додаємо ванільний цукор і розпушувач.
  2. Додаємо м’яке вершкове масло і половину норми молока. Руками перетираємо тісто, перетворюючи його в крихту.
  3. Додаємо цукор і другу частину молока. Перемішуємо руками до однорідного тесту.
  4. З тіста формуємо кулю і прибираємо її в холодильник на 10-15 хвилин.
  5. На підпиленну борошном поверхню викладаємо тісто. Тонко розгортає. Я робила це на силіконовому килимку, тісто розділила на дві частини і розкачувала по черзі. Вирізаємо формою печиво.
  6. Викладаємо печиво на деко, злегка змащене вершковим маслом.
  7. Випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці 15-20 хвилин. Час випічки залежить від товщини тесту і вашої духовки.
    Смачного!
Читайте ще:  Рецепт Суфле з варення і м'яке печиво
Автор:
Дата:
Из той же категории: (Рецепти Печива)

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.

восемнадцать − 1 =

Сейчас читают:
Top