395 Рецепт Креблі на кефірі

Рецепт Креблі на кефірі


Рецепт Креблі на кефірі

Інгредієнти для рецепта Креблі на кефірі

тісто

Кефір (кімнатної температури) — 200 мл
Яйце куряче (кімнатної температури) — 1 шт
Цукор — 1/2 ч. Л.
Сода — 1/2 ч. Л.
Сіль (щіпка)
Олія — ​​1 ст. л.
Борошно пшеничне — 330 г
Ванільний цукор (8г за бажанням) — 1 пакет.

додатково

Олія — ​​150 мл
Цукрова пудра (за бажанням) — 1 ч. Л.
Борошно пшеничне (на підпис) — 2 ст. л.

  1. Частина борошна змішати з содою, просеем. Додати, сіль, цукор, ванільний цукор, яйце (збити).
  2. Влити кефір, перемішати. Частинами підсипати залишилася просіяне борошно. Замісити м’яке тісто, влити рослинне масло. Тісто скачати в кулю, накрити мискою і залишити в спокої мінімум на 30 хв.
  3. Робочу поверхню пріпиліть борошном, викласти тісто і вимісити, допомагаючи скребком або силіконової лапаткой.
  4. Тісто скачати в кулю.
  5. Чисту миску пріпиліть борошном, помістити в неї тісто, накрити кришкою або плівкою і залишити в спокої мінімум на 30 хв.
  6. Тісто обминути на пріпиленний поверхні і розділити на дві частини.
  7. Розкачати в пласт не надто тонко. Пласт нарізати на стрічки.
  8. Стрічки поділити на прямокутники, куточки, квадрати, кому як подобається. В середині кожного прямокутника зробити розрізи.
  9. І сформувати креблі, простягаючи один край прямокутника в розріз.
  10. Викласти заготовки на Пекарській папір, злегка змастивши її олією. Заготовки прикрити плівкою від завітрювання. На середньому вогні нагріти сковороду (у мене казанок) з рослинним маслом і смажити креблі.
  11. Як тільки тісто добре надулося, перевертати.
  12. І обсмажити іншу сторону до красивого рум’яного кольору. У процесі смаження підливати масло.
  13. Викладати креблі на паперовий кухонний рушник. У готовому вигляді вони легкі і пухирчасті. При розломі він порожній. Остигнули креблі можна посипати цукровою пудрою. Вони гарні з шоколадною пастою, з медом, варенням або згущеним молоком.
Читайте ще:  Пиріг з апельсинових булочок
По теме: ( из рубрики Рецепти Булочки )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*

Роздiли
Top