388 Рецепт Рулет з рульки з язиком і оливками

Рецепт Рулет з рульки з язиком і оливками


Рецепт Рулет з рульки з язиком і оливками

Рецепт Рулет з рульки з язиком і оливками

Рулька — 1 шт
Язик свинячий — 2 шт
Цибуля ріпчаста — 2 шт
Оливки зелені — 100 г
Лист лавровий — 3 шт
Перець чорний (горошком) — 8 шт
Перець духмяний (горошком) — 6 шт
Паприка солодка (сушена шматочками)
томати сушені
розмарин
базилік
чебрець
сіль

  1. Рульку і язик замочити в холодній воді, потім помити і очистити. Скласти у велику каструлю і залити холодною водою, вище рівня м’яса на 10 сантиметрів. Поставити на вогонь. Зняти піну і варити на повільному вогні рульку і мови 4 години.
  2. Через дві години варіння додати цибулю, перець, сіль, лавровий лист. З рульки видалити кістку. З язика зняти шкірку.
  3. Ємність простелити харчовою плівкою і почати формувати рулет. Покласти рульку, додати нарізані оливки. Посипати спеціями, розмарином, базиліком, чебрецем, сушеними помідорами і сушеної солодкої паприкою. Спеції можна брати на свій розсуд за смаком.
  4. Нарізати язик і покласти зверху, накрити зверху залишилася рулькой. Згорнути щільно рульку і язик в рулет за допомогою плівки.
  5. Перев’язати шпагатом і прибрати в холодильник на 10 годин.
Читайте ще:  Рецепт М'ясний рулет "Бичаче око"
По теме: ( из рубрики Рецепти Рулетів )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*

Роздiли
Top