1717 Печериці, фаршировані куркою і сиром

Печериці, фаршировані куркою і сиром


Печериці, фаршировані куркою і сиром

Інгредієнти для «Печериці, фаршировані куркою і сиром»:

Грудка куряча — 1 шт
Спеції ( «МAGGI для Нежного Філе курячої грудки по-італійськи» — 1 лист) — 1 шт
Сирок плавлений — 60 г
Сметана — 4 ст. л.
Борошно пшеничне — 1/2 ст. л.
Моцарелла (подрібнена) — 1/2 скл.
Печериці (Великі) — 12 шт
сіль
Перець чорний
Олія — ​​1 ст. л.
Чебрець — 1 Пуч.

Рецепт «Шампіньйони, фаршировані куркою і сиром»:

  1. Курячі грудки промити, обсушити і відбити молотком до товщини 1,5 см. Лист для смаження «МAGGI для Нежного Філе курячої грудки по-італійськи» розгорнути, помістити на одну половину куряче філе, накрити другою половиною листа. Придавити долонею.
  2.  Суху сковороду розігріти на вогні і помістити на неї загорнуте куряче філе. Готувати на слабкому вогні протягом 7 хвилин з кожного боку.
  3.  Печериці помити, обсушити, відрізати ніжки і викласти на застелений пергаментом деко капелюшками вниз.
  4. Ніжки дрібно нарізати і викласти на розігріту з 1 ст. л. рослинного масла сковороду. Смажити 5 хвилин.
  5. У цей час дрібно нарізати курячу грудку. Додати до грибів. Перемішати.
  6. У мисці змішати борошно зі сметаною і додати в сковороду, посолити, поперчити. Довести до кипіння і тушкувати 8-10 хвилин до загустіння. Зняти з вогню і остудити.
  7. До остигнула курячої начинки додати плавлений сир і листочки свіжого чебрецю. При його відсутності іншу дрібно нарізану зелень. Перемішати.
  8.  Нафаршировать капелюшки грибів приготовленої начинкою. Зверху посипати натертою моцарелою. Запікати в розігрітій до 180 градусів духовці 15-20 хвилин. У мене залишилося трохи начинки, яку я виклала на шматочки багета.
  9. Викласти гриби на сервировочной блюдо і подати до столу.
Читайте ще:  Качина грудка з картоплею в духовці
По теме: ( из рубрики Рецепти Птиці )
Роздiли
Top