Рецепт Пастрома з індички
Содержание
Рецепт Пастрома з індички
Інгредієнти для «Пастрома з індички»:
Індичка — 1200 г
Приправа (для птиці) — 1 ст. л.
Олія — 1 ст. л.
Сіль — 2 ст. л.
Цукор — 1 ст. л.
Вода — 1 л
Рецепт «Пастрома з індички»:
- У воду додаємо сіль, цукор і перемішуємо до розчинення.
- Перекладаємо індичку в воду, накриваємо харчовою плівкою і прибираємо в холодильник на 2-3 години.
- Потім дістаємо м’ясо з розсолу і насухо обтираємо.
- Змішуємо рослинне масло, приправи для птиці і трохи солі. Натираємо філе і залишаємо при кімнатній температурі на 30 хвилин.
- Перекладаємо м’ясо в форму для запікання і готуємо 20 хвилин при температурі 250 градусів. Потім духовку вимикаємо і залишаємо в ній м’ясо до повного охолодження. Дверцята духовки не відкривати.
- Остигнуло м’ясо тонко нарізаємо і подаємо.
Смачного!
По теме: ( из рубрики Рецепти Птиці )