3455 Рецепт Пастрома з індички

Рецепт Пастрома з індички


Рецепт Пастрома з індички

Інгредієнти для «Пастрома з індички»:

Індичка — 1200 г
Приправа (для птиці) — 1 ст. л.
Олія — ​​1 ст. л.
Сіль — 2 ст. л.
Цукор — 1 ст. л.
Вода — 1 л

Рецепт «Пастрома з індички»:

  1. У воду додаємо сіль, цукор і перемішуємо до розчинення.
  2. Перекладаємо індичку в воду, накриваємо харчовою плівкою і прибираємо в холодильник на 2-3 години.
  3. Потім дістаємо м’ясо з розсолу і насухо обтираємо.
  4. Змішуємо рослинне масло, приправи для птиці і трохи солі. Натираємо філе і залишаємо при кімнатній температурі на 30 хвилин.
  5. Перекладаємо м’ясо в форму для запікання і готуємо 20 хвилин при температурі 250 градусів. Потім духовку вимикаємо і залишаємо в ній м’ясо до повного охолодження. Дверцята духовки не відкривати.
  6. Остигнуло м’ясо тонко нарізаємо і подаємо.
    Смачного!

Читайте ще:  Курка з бобами і ягодами годжі
По теме: ( из рубрики Рецепти Птиці )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*

Роздiли
Top