Рецепт Фаршировані перці на вугіллі
Содержание
Рецепт Фаршировані перці на вугіллі
Інгредієнти для «Фаршировані перці на вугіллі»:
Перець болгарський — 2 шт
Філе куряче — 300 г
Оливкова олія — 2 ст. л.
Гірчиця — 1 ст. л.
Помідори черрі — 8 шт
Сіль — 0.25 год. Л.
Рецепт «Фаршировані перці на вугіллі»:
- Куряче філе дрібно порізати, додати сіль, оливкову олію і гірчицю. Добре перемішати, залишити маринуватися на 30 хв.
- Помідори черрі помити, розрізати на 4 частини. Додати до курячого філе, перемішати.
- Болгарські перці помити, розрізати навпіл, очистити від насіння.
- Нафарширувати перці курячим філе з помідорами.
- Кожен перчик щільно загорнути у фольгу і покласти на решітку. Готувати на розжареному вугіллі приблизно 30-40 хвилин, періодично перевертаючи перчики.
По теме: ( из рубрики Рецепти Птиці )