3451 Рецепт Фаршировані перці на вугіллі

Рецепт Фаршировані перці на вугіллі


Рецепт Фаршировані перці на вугіллі

Інгредієнти для «Фаршировані перці на вугіллі»:

Перець болгарський — 2 шт
Філе куряче — 300 г
Оливкова олія — ​​2 ст. л.
Гірчиця  — 1 ст. л.
Помідори черрі — 8 шт
Сіль — 0.25 год. Л.

Рецепт «Фаршировані перці на вугіллі»:

  1. Куряче філе дрібно порізати, додати сіль, оливкову олію і гірчицю. Добре перемішати, залишити маринуватися на 30 хв.
  2. Помідори черрі помити, розрізати на 4 частини. Додати до курячого філе, перемішати.
  3. Болгарські перці помити, розрізати навпіл, очистити від насіння.
  4. Нафарширувати перці курячим філе з помідорами.
  5. Кожен перчик щільно загорнути у фольгу і покласти на решітку. Готувати на розжареному вугіллі приблизно 30-40 хвилин, періодично перевертаючи перчики.
Читайте ще:  Роти Джала з куркою і овочами
По теме: ( из рубрики Рецепти Птиці )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*

Роздiли
Top