458 Рецепт Тушкована куряча печінка з яблуком

Рецепт Тушкована куряча печінка з яблуком


Рецепт Тушкована куряча печінка з яблуком

Інгредієнти для рецепта Тушкована куряча печінка з яблуком

Печінка куряча — 500 г
Морква (1 велика або кілька дрібних.) — 1 шт
Цибуля ріпчаста (1 велика або кілька дрібних.) — 1 шт
Яблуко (Велике.) — 1 шт
сіль
спеції
Масло рослинне (для смаження.)

1. В першу чергу, очистіть печінку від плівки, поріжте її на середні шматочки і видаліть всі кров’яні згустки. Це важливо!

2. Лук з морквою почистіть і наріжте.

3. На добре розігрітій сковороді з рослинним маслом обсмажте овочі і додайте до них курячу печінку. Прожарте хвилини 2-3.

4. Додайте трохи водички і залиште гаситися хвилин на 10.

5. Поки печінка гаситься, очистіть одне велике яблуко і натріть на тертці. Додайте терте яблуко до печінки і тушкуйте ще 7-8 хвилин.

6. Печінка готова, подавати її можна з будь-яким гарніром! Я готувала печінку з жасминовим рисом, і вийшло дуже смачно!

Читайте ще:  Рецепт Курячі відбивні в картопляному клярі
По теме: ( из рубрики Рецепти Птиці )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*

Роздiли
Top