Рецепт Тушкована куряча печінка з яблуком
Рецепт Тушкована куряча печінка з яблуком
Інгредієнти для рецепта Тушкована куряча печінка з яблуком
Печінка куряча — 500 г
Морква (1 велика або кілька дрібних.) — 1 шт
Цибуля ріпчаста (1 велика або кілька дрібних.) — 1 шт
Яблуко (Велике.) — 1 шт
сіль
спеції
Масло рослинне (для смаження.)
1. В першу чергу, очистіть печінку від плівки, поріжте її на середні шматочки і видаліть всі кров’яні згустки. Це важливо!
2. Лук з морквою почистіть і наріжте.
3. На добре розігрітій сковороді з рослинним маслом обсмажте овочі і додайте до них курячу печінку. Прожарте хвилини 2-3.
4. Додайте трохи водички і залиште гаситися хвилин на 10.
5. Поки печінка гаситься, очистіть одне велике яблуко і натріть на тертці. Додайте терте яблуко до печінки і тушкуйте ще 7-8 хвилин.
6. Печінка готова, подавати її можна з будь-яким гарніром! Я готувала печінку з жасминовим рисом, і вийшло дуже смачно!