Рецепт Салат з куркою, авокадо і моцарелою
Содержание
Рецепт Салат з куркою, авокадо і моцарелою
Інгредієнти для «Салат з куркою, авокадо і моцарелою»:
для салату
Грудка куряча (варена) — 1/2 шт
Авокадо — 1 шт
Моцарелла (у мене 3 кульки з волоський великий горіх) — 100 г
Томати в’ялені (або 6 часникових половинок) — 3 шт
Помідори черрі — 6 шт
Капуста пекінська — 100 г
Насіння гарбузове — 1 горст.
Перець чорний (мелений) — за смаком
Сіль за смаком
Маслини (б / к) — 6 шт
для соусу
Сік лимонний — за смаком
Гірчиця — 2 ст. л.
Оцет (бальзамічний) — за смаком
Оливкова олія (або часникове масло від в’ялених помідорів) — 2 ст. л.
Перець чорний (мелений) — за смаком
Сіль за смаком
Час приготування: 30 хвилин
Кількість порцій: 4
Рецепт «Салат з куркою, авокадо і моцарелою»:
1. Дрібно поріжте варене куряче філе і викладіть у велику миску.
2. Авокадо вимийте, витріть серветкою, розрізати вздовж навпіл, видаліть кісточку, шкурку і наріжте тонкими часточками.
3. Сушені та свіжі помідори наріжте невеликими шматочками.
4. Сир моцарелу наріжте довільними шматочками, маслини поріжте кільцями.
5. Пекінську капусту промийте проточною водою, обсушити паперовим рушником і тонко поріжте стружкою.
6. Приготовим гірчичний соус. У невеликій мисці змішайте інгредієнти для соусу: сік лимона, бальзамічний оцет, гірчицю, оливкова олія, сіль і перець. Замість оливкової олії, можна використовувати, масло з банки з часниково-в’яленими помідорами.
7. Гарбузове насіння звільніть від лушпиння і підсмажте на сухій, гарячій сковороді.
У Блюда викладіть салат, полийте приготованим соусом і посипте гарбузовим насінням.
Смачного!