Овочі, запечені з курячими ковбасками
Содержание
Овочі, запечені з курячими ковбасками
Інгредієнти для «Овочі, запечені з курячими ковбасками»:
для страви
Ковбаски (курячі, домашні) — 4 шт
Баклажан — 1 шт
Цукіні (або кабачок) — 1 шт
Помідор — 2 шт
Цибуля ріпчаста (синій) — 1 шт
для маринаду
Оливкова олія — 5 ст. л.
Соєвий соус (Kikkoman) — 5 ст. л.
Лимон (вичавити сік) — 1 шт
Часник — 2 зуб.
Розмарин — 1 веточ.
Базилік (сухий) — 1 пучку.
Рецепт «Овочі, запечені з курячими ковбасками»:
- Цукіні і баклажани порізати не дуже тонкими шайбами
- Маринувати овочі зручніше в пакеті з зіп застібкою. Помістити овочі в пакет
- З лимона вичавити сік
- Часник подрібнити, змішати з лимонним соком, соєвим соусом і рослинним маслом.
- Отриманий маринад вилити в пакет, помістити туди ж гілочку розмарину, додати базилік. Пакет застебнути. Маринувати цукіні і баклажани не менше 2-х годин, чим довше, тим смачніше будуть овочі.
- Періодично овочі перемішувати, струшуючи і перевертаючи пакет.
- У вогнетривке блюдо викласти рядами ковбаски і овочі, помідори, попередньо порізані кружальцями, чергуючи з цукіні і баклажанами.
- Додати цибулю. Змастити маринадом і запікати в духовці при 180 градусах до готовності, періодично змащуючи маринадом.
- Подавати блюдо гарячим або трохи остиглим
- Холодні овочі дуже смачні. Смачного!
По теме: ( из рубрики Рецепти Птиці )