762 Овочі, запечені з курячими ковбасками

Овочі, запечені з курячими ковбасками


Овочі, запечені з курячими ковбасками

Інгредієнти для «Овочі, запечені з курячими ковбасками»:

для страви

Ковбаски (курячі, домашні) — 4 шт
Баклажан — 1 шт
Цукіні (або кабачок) — 1 шт
Помідор — 2 шт
Цибуля ріпчаста (синій) — 1 шт

для маринаду

Оливкова олія — ​​5 ст. л.
Соєвий соус (Kikkoman) — 5 ст. л.
Лимон (вичавити сік) — 1 шт
Часник — 2 зуб.
Розмарин — 1 веточ.
Базилік (сухий) — 1 пучку.

Рецепт «Овочі, запечені з курячими ковбасками»:

  1. Цукіні і баклажани порізати не дуже тонкими шайбами
  2. Маринувати овочі зручніше в пакеті з зіп застібкою. Помістити овочі в пакет
  3. З лимона вичавити сік
  4. Часник подрібнити, змішати з лимонним соком, соєвим соусом і рослинним маслом.
  5. Отриманий маринад вилити в пакет, помістити туди ж гілочку розмарину, додати базилік. Пакет застебнути. Маринувати цукіні і баклажани не менше 2-х годин, чим довше, тим смачніше будуть овочі.
  6. Періодично овочі перемішувати, струшуючи і перевертаючи пакет.
  7. У вогнетривке блюдо викласти рядами ковбаски і овочі, помідори, попередньо порізані кружальцями, чергуючи з цукіні і баклажанами.
  8. Додати цибулю. Змастити маринадом і запікати в духовці при 180 градусах до готовності, періодично змащуючи маринадом.
  9. Подавати блюдо гарячим або трохи остиглим
  10. Холодні овочі дуже смачні. Смачного!
Читайте ще:  Качина грудка з картоплею в духовці
По теме: ( из рубрики Рецепти Птиці )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*

Роздiли
Top