754 Курячі гомілки з картоплею

Курячі гомілки з картоплею


Курячі гомілки з картоплею

Інгредієнти для «Курячі гомілки з картоплею»:

Картопля — 5 шт
Гомілка куряча — 8 шт
Цибуля ріпчаста — 2 шт
Соєвий соус (Kikkoman Teriyaki (4 ложки для гомілок і 2 ложки для картоплі) — 6 ст. Л.
Базилік (сушений)
сіль
Перець чорний мелений)
Олія — ​​3 ст. л.

Рецепт «Курячі гомілки з картоплею»:

  1. Курячі гомілки маринуємо в соєвому соусі Kikkoman Teriyaki з сушеним зеленим базиліком.
  2. Лук ріжемо соломкою, викладаємо на дно жароміцної каструлі.
  3. Робимо заправку з соєвого соусу, олії і меленого чорного перцю. Картоплю нарізаємо брусочками, змащуємо цією заправкою і викладаємо поверх лука. При бажанні можете картопля досолити за смаком.
  4. На картопля викладаємо гомілки. Закриваємо каструлю кришкою і відправляємо в духовку при температурі 180 градусів на півтори години. Час приблизне, так як духовки, каструлі і продукти у всіх різні.
Читайте ще:  Рецепт Куряче філе, запечене в гарбузі
По теме: ( из рубрики Рецепти Птиці )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*

Роздiли
Top