Курячі гомілки з картоплею
Содержание
Курячі гомілки з картоплею
Інгредієнти для «Курячі гомілки з картоплею»:
Картопля — 5 шт
Гомілка куряча — 8 шт
Цибуля ріпчаста — 2 шт
Соєвий соус (Kikkoman Teriyaki (4 ложки для гомілок і 2 ложки для картоплі) — 6 ст. Л.
Базилік (сушений)
сіль
Перець чорний мелений)
Олія — 3 ст. л.
Рецепт «Курячі гомілки з картоплею»:
- Курячі гомілки маринуємо в соєвому соусі Kikkoman Teriyaki з сушеним зеленим базиліком.
- Лук ріжемо соломкою, викладаємо на дно жароміцної каструлі.
- Робимо заправку з соєвого соусу, олії і меленого чорного перцю. Картоплю нарізаємо брусочками, змащуємо цією заправкою і викладаємо поверх лука. При бажанні можете картопля досолити за смаком.
- На картопля викладаємо гомілки. Закриваємо каструлю кришкою і відправляємо в духовку при температурі 180 градусів на півтори години. Час приблизне, так як духовки, каструлі і продукти у всіх різні.
По теме: ( из рубрики Рецепти Птиці )