Курячі гомілки з картоплею
754 Курячі гомілки з картоплею

Курячі гомілки з картоплею


Курячі гомілки з картоплею

Інгредієнти для “Курячі гомілки з картоплею”:

Картопля – 5 шт
Гомілка куряча – 8 шт
Цибуля ріпчаста – 2 шт
Соєвий соус (Kikkoman Teriyaki (4 ложки для гомілок і 2 ложки для картоплі) – 6 ст. Л.
Базилік (сушений)
сіль
Перець чорний мелений)
Олія – ​​3 ст. л.

Рецепт “Курячі гомілки з картоплею”:

  1. Курячі гомілки маринуємо в соєвому соусі Kikkoman Teriyaki з сушеним зеленим базиліком.
  2. Лук ріжемо соломкою, викладаємо на дно жароміцної каструлі.
  3. Робимо заправку з соєвого соусу, олії і меленого чорного перцю. Картоплю нарізаємо брусочками, змащуємо цією заправкою і викладаємо поверх лука. При бажанні можете картопля досолити за смаком.
  4. На картопля викладаємо гомілки. Закриваємо каструлю кришкою і відправляємо в духовку при температурі 180 градусів на півтори години. Час приблизне, так як духовки, каструлі і продукти у всіх різні.
Читайте ще:  Рецепт Печінка з овочами по-сінгапурськи
Автор:
Дата:
Из той же категории: (Рецепти Птиці)

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

17 − семь =

Сейчас читают:
Top