Роти Джала з куркою і овочами
Содержание
Роти Джала з куркою і овочами
Інгредієнти для «Роти Джала з куркою і овочами»:
роти Джала
Молоко — 200 мл
Вода — 100 мл
Олія — 1 ст. л.
Яйце куряче — 1 шт
Борошно пшеничне (до потрібної густоти) — 140 г
сіль
Цукор — 1 ч. Л.
начинка
Філе куряче — 400 г
Перець болгарський (великий) — 1 шт
Цибуля ріпчаста — 1 шт
Масло рослинне (для смаження) — 3 ст. л.
Перець чилі (кілька кілець)
Маринад-соус
Соєвий соус (Kikkoman) — 2 ст. л.
Соус устричний — 1 ст. л.
Соус (рибний) — 2 ст. л.
Олія кунжутна — 1 ст. л.
Мед — 1 ст. л.
Сік (лайма, за смаком) — 1 ст. л.
Цедра лайма — 1 ч. Л.
Часник — 2 зуб.
Імбир (натертий) — 1 ч. Л.
Коріандр — 1/2 ч. Л.
Перець чилі
Зіра — 1/2 ч. Л.
Крохмаль кукурудзяний — 1 ч. Л.
Рецепт «Роти Джала з куркою і овочами»:
- У посуд наливаємо соєвий соус Kikkoman
- До соєвого соусу додати всі види соусів, мед. Натерти часник і імбир, порізати чилі. З лайма зняти цедру і видавити сік. Коріандр і зіру розтерти в ступці. Все змішати, додавши кунжутне масло (можна брати будь-який). Розмішати і спробувати. Скорегуйте смак. Може комусь потрібно додати сіль або гостроти. Крохмаль не додаємо.
- Куряче філе розрізати уздовж на кілька смуг.
- М’ясо покласти в маринад, перемішати. Накрити плівкою і залишити на 30 хвилин.
- Поки маринується курка, цибуля чистимо і ріжемо півкільцями.
- Ріжемо болгарський перець тонкими смужками, а перець чилі-кільцями.
- На рослинному маслі окремо обсмажуємо цибулю і перці до м’якості.
- Насадити куряче філе уздовж на попередньо замочені у воді дерев’яні шпажки. Цілком можна обійтися і без цього кроку.
- Обсмажуємо філе з двох сторін до готовності.
- У маринад додати крохмаль, розмішати.
- Поставити на вогонь. При постійному помішуванні довести до кипіння і варити 2-3 хвилини на дуже повільному вогні.
- З усіх продуктів для Роти Джала, зробити тісто будь-яким доступним способом. Я скористалася блендером. Тісто має бути млинцевій консистенції. Перелити тісто в пляшку, процідивши, щоб не залишилося грудочок.
- У пробці зробити кілька невеликих дірочок. Закрутити кришку.
- На розігріту сковороду виливаємо тісто, роблячи будь-якого виду візерунки. Смажимо, як звичайні млинці.
- На готовий роти кладемо філе, кілька шматочків перцю і цибулю. Змащуємо соусом і загортаємо. Подаємо.
По теме: ( из рубрики Рецепти Птиці )