Рецепт Султан кебаб
Рецепт Султан кебаб
Інгредієнти для рецепта Султан кебаб
начинка
Лаваш — 3 шт
Філе куряче — 400 г
Перець болгарський (кольоровий) — 2 шт
Цибуля ріпчаста — 100 г
Перець червоний пекучий — 1/3 ч. Л.
Перець чорний — 1/2 ч. Л.
Суміш перців — 1 ст. л.
Сіль — 1 ч. Л.
соус
Сметана (20%) — 300 г
Часник — 3 зуб.
Масло вершкове — 60 г
Паприка солодка — 1 ч. Л.
- Курячі грудки, перець і цибулю нарізати на дрібні кубики, далі нагріємо рослинне масло в сковороді і обсмажити спочатку все овочі близько 5 хвилин, потім обсмажити грудку до готовності, приблизно 10 хвилин. Тільки тепер додамо приправи: червоний перець, чорний перець, сіль і суміш перців. Все добре перемішати і залишити ще на 3 хвилини. Начинка готова.
- Лаваш наріжемо на 8 сегментів. Тепер викладаємо одну столову ложку начинки і звертаємо в трубочку, кінчик змочивши у воді і викладемо на деко кінчиком вниз.
- Відправимо в розігріту до 200 градусів духовку на 15 хвилин.
- Приготуємо соус. У сметану додамо подрібнений часник. У сотейнику розтопити вершкове масло, додамо паприку і перемішати. Готові кебаби разрежем на 2 частини і викладемо на блюдо по колу. Посередині викладемо соус, а зверху поллємо маслом.
По теме: ( из рубрики Рецепти Птиці )