404 Рецепт Султан кебаб

Рецепт Султан кебаб


Рецепт Султан кебаб

Інгредієнти для рецепта Султан кебаб

начинка

Лаваш — 3 шт
Філе куряче — 400 г
Перець болгарський (кольоровий) — 2 шт
Цибуля ріпчаста — 100 г
Перець червоний пекучий — 1/3 ч. Л.
Перець чорний — 1/2 ч. Л.
Суміш перців — 1 ст. л.
Сіль — 1 ч. Л.

соус

Сметана (20%) — 300 г
Часник — 3 зуб.
Масло вершкове — 60 г
Паприка солодка — 1 ч. Л.

  1. Курячі грудки, перець і цибулю нарізати на дрібні кубики, далі нагріємо рослинне масло в сковороді і обсмажити спочатку все овочі близько 5 хвилин, потім обсмажити грудку до готовності, приблизно 10 хвилин. Тільки тепер додамо приправи: червоний перець, чорний перець, сіль і суміш перців. Все добре перемішати і залишити ще на 3 хвилини. Начинка готова.
  2. Лаваш наріжемо на 8 сегментів. Тепер викладаємо одну столову ложку начинки і звертаємо в трубочку, кінчик змочивши у воді і викладемо на деко кінчиком вниз.
  3. Відправимо в розігріту до 200 градусів духовку на 15 хвилин.
  4. Приготуємо соус. У сметану додамо подрібнений часник. У сотейнику розтопити вершкове масло, додамо паприку і перемішати. Готові кебаби разрежем на 2 частини і викладемо на блюдо по колу. Посередині викладемо соус, а зверху поллємо маслом.
Читайте ще:  Рецепт Салат "Зоряна Валенсія"
По теме: ( из рубрики Рецепти Птиці )

    Оставить отзыв

    Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

    *
    *

    Роздiли
    Top