Рецепт Куряча грудка з овочами асорті
3484 Рецепт Куряча грудка з овочами асорті

Рецепт Куряча грудка з овочами асорті


Рецепт Куряча грудка з овочами асорті

Читайте также: Космос

Інгредієнти для «Куряча грудка з овочами асорті»:

Для маринаду

Грудка куряча (~ 400 г) – 1 шт
Цибуля ріпчаста (велика цибулина) – 1 шт
Часник – 2 зуб.
Соєвий соус (натуральний) – 50 мл

Для основної страви

Оливкова олія – ​​2 ст. л.
Кабачок – 1 шт
Помідор (великий) – 1 шт
Морква (велика) – 1 шт
Перець болгарський (червоний) – 05 шт
Картопля (великі бульби молодої картоплі) – 2 шт
Сіль (за смаком, у мене морська)

для подачі

Листя салату / Салат
Лайм
Цибуля зелена
Перець чорний (за смаком і бажанням мелений)

Час приготування: 120 хвилин

Кількість порцій: 3

Рецепт «Куряча грудка з овочами асорті»:

  1. Я взяла грудку від цілої курки. Відрізала її разом з кісточкою. Зняла з неї шкіру. Помила, обсушити паперовим рушником. Виклала в посуд з кришкою. Налила соєвого соусу. Порізала цибулину кільцями, часник довільно порізала і відправила до грудочок. Перемішала руками, накрила кришкою і дала замаринувати прямо на столі 30 хвилин. Пару раз перевернула грудку за цей час. Але не солила. Я роблю дієтичну грудку, мені вистачить соєвого соусу. Не перчила. Поперчити можна за бажанням готову страву.
  2. Готуємо овочі для страви. Нарізаємо довільно, як ви хочете. Я буду нарізати досить крупно. Нам знадобиться висока форма, обмазуємо її оливковою олією 1 ст л, яке можна замінити на соняшникову. Грудка замаринувалася.
  3. У форму нижнім шаром виклала “п’ятачки” моркви, на неї-кільця цибулі з маринаду. Поклала грудку. Всі вільні місця заповнила порізаним перцем, кабачком і картоплею. Верх грудки обклала часточками помідора. Овочі зовсім трохи присолити морською сіллю. Облила все маринадом з-під грудки разом з часником. Другию ст л оливкової олії рівномірно сбризнула верх страви.
  4. Накрила форму з вмістом фольгою. Поставила форму відразу в духовку, вона у мене скляна. Виставила т-180 С і на 1 годину.
  5. Вийняла форму з духовки, прибрала фольгу і знову відправила її назад на 20 хвилин, трохи запекти.
  6. Готове блюдо. Подаємо страву гарячою.
Читайте ще:  Рецепт Курячі нагетси в духовці

Так як сьогодні свято, я буду подавати грудку з овочами святково. Виклала листя салату. Грудку розрізала на великі шматочки і виклала красиво на салатні листя разом з овочами. Присипала зеленою цибулею дрібно порізаним. Доповнила часточками лайма. У процесі їжі поллю грудку і овочі лаймовим соком. Поперчити за смаком.

Автор:
Дата:
Из той же категории: (Рецепти Птиці)

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

два × три =

Сейчас читают:
Top