644 Курка Вок з овочами

Курка Вок з овочами


Курка Вок з овочами

Інгредієнти для «Курка Вок з овочами»:

Філе куряче — 400 г
Морква — 3 шт
Кабачок (невеликий) — 1 шт
Цибуля ріпчаста — 1 шт
Перець болгарський — 3 шт
Сіль — 1 ч. Л.
Маш (пророщені) — 100 г
Соєвий соус — 3 ст. л.
Перець чорний мелений)
Перець червоний пекучий (мелений)
Олія — ​​3 ст. л.
Оцет (6%) — 1 ст. л.
Брокколі — 100 г
Капуста цвітна — 100 г
Горошок зелений (за бажанням) — 100 г
Кукурудза (за бажанням) — 100 г

Рецепт «Курка Вок з овочами»:

1. Порізати філе дрібними шматочками (на один укус)
2. цибулю очистити нарізати півкільцями
3. Морква очистити нарізати кружечками. Кабачок помити, нарізати шайбочками. Паприку помити, очистити від насіння, нарізати смужками
(Я нарізаю все овочі в кухонному комбайні, насадка «шинкування»
4. У сковороду Вок (я готувала в звичайній, вийшло нітрохи не гірше) налити рослинне масло, нагріти на найбільшому вогні, додати м’ясо, обсмажити, постійно помішуючи хвилин 5, посолити за смаком.
5. Додати всі овочі, помішуючи, смажити 10 хв., Овочі повинні бути хрусткими.
6. Додаємо сіль, перець чорний, червоний, оцет, соєвий соус. У самому кінці додаємо пророщене маш, перемішуємо і смажимо ще 2 хв.

Смачного!

Читайте ще:  Рецепт Без желатину. Справжній холодець з домашнього півня
По теме: ( из рубрики Рецепти Птиці )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*

Роздiли
Top