Курячі гомілки в сметанно-гірчичному соусі
Содержание
Курячі гомілки в сметанно-гірчичному соусі
Інгредієнти для «Курячі гомілки в сметанно-гірчичному соусі»:
Коржик (тортилья) — 2 шт
Гомілка куряча — 6 шт
Оливкова олія — 2 ст. л.
Сметана — 250 г
Гірчиця — 2 ст. л.
Печериці (консервовані) — 150 г
Лимон — 1/2 шт
Сіль — 1/3 ч. Л.
Рецепт «Курячі гомілки в сметанно-гірчичному соусі»:
- Форму для запікання змастити оливковою олією (1 ст. Л.) Зверху укласти тортильи, формуючи бортики.
- Розкласти курячі гомілки.
- З грибів злити рідину і обсмажити їх на сковороді в оливковій олії (1 ст. Л.) До золотистого.
- До обсмаженою грибів додати сметану.
- Потім гірчицю. Вона додасть пікантний смак страви.
- Далі вичавити сік половини лимона і додати сіль. Добре перемішати.
- Отриманий соус розподілити у формі з курячими гомілками. Готувати в духовці, заздалегідь розігрітій до 200 градусів, 45 хвилин.
По теме: ( из рубрики Рецепти Птиці )