2432 Курячі гомілки в сметанно-гірчичному соусі

Курячі гомілки в сметанно-гірчичному соусі


Курячі гомілки в сметанно-гірчичному соусі

Інгредієнти для «Курячі гомілки в сметанно-гірчичному соусі»:

Коржик (тортилья) — 2 шт
Гомілка куряча — 6 шт
Оливкова олія — ​​2 ст. л.
Сметана — 250 г
Гірчиця — 2 ст. л.
Печериці (консервовані) — 150 г
Лимон — 1/2 шт
Сіль — 1/3 ч. Л.

Рецепт «Курячі гомілки в сметанно-гірчичному соусі»:

  1. Форму для запікання змастити оливковою олією (1 ст. Л.) Зверху укласти тортильи, формуючи бортики.
  2. Розкласти курячі гомілки.
  3. З грибів злити рідину і обсмажити їх на сковороді в оливковій олії (1 ст. Л.) До золотистого.
  4. До обсмаженою грибів додати сметану.
  5. Потім гірчицю. Вона додасть пікантний смак страви.
  6. Далі вичавити сік половини лимона і додати сіль. Добре перемішати.
  7. Отриманий соус розподілити у формі з курячими гомілками. Готувати в духовці, заздалегідь розігрітій до 200 градусів, 45 хвилин.
Читайте ще:  Рецепт Фаршировані перці на вугіллі
По теме: ( из рубрики Рецепти Птиці )
Роздiли
Top