Качина грудка з картоплею в духовці
Содержание
Качина грудка з картоплею в духовці
Інгредієнти для «Качина грудка з картоплею в духовці»:
Грудка качина — 1 шт
Картопля — 4 шт
Печериці — 200 г
Гриби (Білі) — 100 г
Вершки — 100 мл
розмарин
Цибуля зелена (за бажанням) — 1 Пуч.
Часник — 1 зуб.
Рецепт «Качина грудка з картоплею в духовці»:
- Все до неможливості просто. Картоплю рубаємо на дольки.
- Трошки маслецо, розмарину, солі і відправляємо в духовку. (Хоча розмарин це занадто складно, не додавайте, а то буде замість картоплі ялинка за смаком)
- З качиної грудки надрізаємо шкіру, солимо і смажимо на пекельному вогні в сковороді. Потім Відправляємо до картоплі в духовку на 7 хвилин.
- Нарізаємо печериці абияк, кидаємо обжати в сотейник з часником. До них трохи білих грибів — це звичайно, якщо ви їх збирали восени. А якщо немає і так зійде. Смажимо 3 хвилини.
- Додаємо трохи води. Як закипіла, пробиваємо все це справа в блендері. Ставимо назад на плиту і вливаємо жирні вершки. Як закипить знімаємо. Зелену цибулю нарізати, щоб смачніше було. Загалом 20 хвилин і проста вечеря готова.
По теме: ( из рубрики Рецепти Птиці )