Качина грудка з картоплею в духовці
2224 Качина грудка з картоплею в духовці

Качина грудка з картоплею в духовці


Качина грудка з картоплею в духовці

Інгредієнти для “Качина грудка з картоплею в духовці”:

Грудка качина – 1 шт
Картопля – 4 шт
Печериці – 200 г
Гриби (Білі) – 100 г
Вершки – 100 мл
розмарин
Цибуля зелена (за бажанням) – 1 Пуч.
Часник – 1 зуб.

Рецепт “Качина грудка з картоплею в духовці”:

  1. Все до неможливості просто. Картоплю рубаємо на дольки.
  2. Трошки маслецо, розмарину, солі і відправляємо в духовку. (Хоча розмарин це занадто складно, не додавайте, а то буде замість картоплі ялинка за смаком)
  3. З качиної грудки надрізаємо шкіру, солимо і смажимо на пекельному вогні в сковороді. Потім Відправляємо до картоплі в духовку на 7 хвилин.
  4. Нарізаємо печериці абияк, кидаємо обжати в сотейник з часником. До них трохи білих грибів – це звичайно, якщо ви їх збирали восени. А якщо немає і так зійде. Смажимо 3 хвилини.
  5. Додаємо трохи води. Як закипіла, пробиваємо все це справа в блендері. Ставимо назад на плиту і вливаємо жирні вершки. Як закипить знімаємо. Зелену цибулю нарізати, щоб смачніше було. Загалом 20 хвилин і проста вечеря готова.

 

Читайте ще:  Рецепт Курячі кебаби в гірчичній глазурі
Автор:
Дата:
Из той же категории: (Рецепти Птиці)
Сейчас читают:
Top