Рецепт Брізоль з філе індички
Содержание
Рецепт Брізоль з філе індички
Інгредієнти для «Брізоль з філе індички»:
Індичка (філе грудки, 3 стейка) — 500 г
Яйце куряче (категорії С0) — 1 шт
Борошно пшеничне / Борошно — 2 ст. л.
Сіль за смаком
Перець чорний — за смаком
Олія — 1 ст. л.
Молоко (може знадобитися трохи більше) — 150 мл
Кількість порцій: 3
Рецепт «Брізоль з філе індички»:
- Індичку вимити, обсушити, відбити тупим боком ножа
- Посолити, поперчити, запанірувати в борошні.
- У сковороді розігріти олію.
Стейки індички, запанірованнние в борошні, вмочити в яйце і викласти на сковорідку. Смажити з двох сторін до золотистої скоринки (приблизно по 3 хвилини з кожного боку) - У сковороду до обсмаженої індичці влити молоко до половини по висоті шматочка. Довести до кипіння, зменшити вогонь і готувати до випарювання молока.
- Подавати індичку з овочами або улюбленим гарніром за вашим вибором.
- Смачного!
По теме: ( из рубрики Рецепти Птиці )