3170 Рецепт Брізоль з філе індички

Рецепт Брізоль з філе індички


Рецепт Брізоль з філе індички

Інгредієнти для «Брізоль з філе індички»:

Індичка (філе грудки, 3 стейка) — 500 г
Яйце куряче (категорії С0) — 1 шт
Борошно пшеничне / Борошно — 2 ст. л.
Сіль за смаком
Перець чорний — за смаком
Олія — ​​1 ст. л.
Молоко (може знадобитися трохи більше) — 150 мл

Кількість порцій: 3

Рецепт «Брізоль з філе індички»:

  1. Індичку вимити, обсушити, відбити тупим боком ножа
  2. Посолити, поперчити, запанірувати в борошні.
  3. У сковороді розігріти олію.
    Стейки індички, запанірованнние в борошні, вмочити в яйце і викласти на сковорідку. Смажити з двох сторін до золотистої скоринки (приблизно по 3 хвилини з кожного боку)
  4. У сковороду до обсмаженої індичці влити молоко до половини по висоті шматочка. Довести до кипіння, зменшити вогонь і готувати до випарювання молока.
  5. Подавати індичку з овочами або улюбленим гарніром за вашим вибором.
  6. Смачного!
Читайте ще:  Качина грудка з картоплею в духовці
По теме: ( из рубрики Рецепти Птиці )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*

Роздiли
Top