Рецепт Брізоль з філе індички
3170 Рецепт Брізоль з філе індички

Рецепт Брізоль з філе індички


Рецепт Брізоль з філе індички

Інгредієнти для «Брізоль з філе індички»:

Індичка (філе грудки, 3 стейка) – 500 г
Яйце куряче (категорії С0) – 1 шт
Борошно пшеничне / Борошно – 2 ст. л.
Сіль за смаком
Перець чорний – за смаком
Олія – ​​1 ст. л.
Молоко (може знадобитися трохи більше) – 150 мл

Кількість порцій: 3

Рецепт «Брізоль з філе індички»:

  1. Індичку вимити, обсушити, відбити тупим боком ножа
  2. Посолити, поперчити, запанірувати в борошні.
  3. У сковороді розігріти олію.
    Стейки індички, запанірованнние в борошні, вмочити в яйце і викласти на сковорідку. Смажити з двох сторін до золотистої скоринки (приблизно по 3 хвилини з кожного боку)
  4. У сковороду до обсмаженої індичці влити молоко до половини по висоті шматочка. Довести до кипіння, зменшити вогонь і готувати до випарювання молока.
  5. Подавати індичку з овочами або улюбленим гарніром за вашим вибором.
  6. Смачного!
Читайте ще:  Рецепт Печінка з овочами по-сінгапурськи
Автор:
Дата:
Из той же категории: (Рецепти Птиці)

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

5 × два =

Сейчас читают:
Top