Холодець з курки з оливками і кукурудзою
Содержание
Холодець з курки з оливками і кукурудзою
Інгредієнти для «Холодець з курки з оливками і кукурудзою»:
Гомілка куряча — 600 г
Морква — 1 шт
Лист лавровий — 3 шт
Сіль — 1/2 ч. Л.
Вода — 600 мл
Желатин — 10 г
Оливки зелені — 1/2 бан.
Кукурудза — 100 г
Гірчиця (для подачі) — 1 шт
Рецепт «Заливне з курки з оливками і кукурудзою»:
- Курячі гомілки ретельно промити, помістити в мультиварку.
- Додати очищену моркву, лавровий лист, сіль і воду. Поставити на режим «гасіння» на 1 годину.
- Після закінчення часу вийняти гомілки з мультиварки, відокремити м’ясо від кістки і помістити в блендер.
- Подрібнити.
- До меленого м’яса додати моркву, порізану кубиками. Перемішати.
- У силіконові формочки викласти вниз кукурудзу і оливки … Зверху розподілити куряче м’ясо з морквою.
- Іншу частину м’яса з морквою я переклала в окрему скляну форму.
- Далі в бульйоні розвести желатин згідно з інструкцією.
- Потім розлити бульйон в силіконові формочки до країв і в скляну форму все інше. Прибрати в холодильник для застигання. Як тільки велика форма з заливним почне застигати, прикрасити її оливками і кукурудзою на свій смак і знову прибрати в холодильник до повного застигання. У скляній формі заливне покрилося трохи шаром жирку 🙂
По теме: ( из рубрики Рецепти Птиці )