2521 Холодець з курки з оливками і кукурудзою

Холодець з курки з оливками і кукурудзою


Холодець з курки з оливками і кукурудзою

Інгредієнти для «Холодець з курки з оливками і кукурудзою»:

Гомілка куряча — 600 г
Морква — 1 шт
Лист лавровий — 3 шт
Сіль — 1/2 ч. Л.
Вода — 600 мл
Желатин  — 10 г
Оливки зелені — 1/2 бан.
Кукурудза — 100 г
Гірчиця (для подачі) — 1 шт

Рецепт «Заливне з курки з оливками і кукурудзою»:

  1. Курячі гомілки ретельно промити, помістити в мультиварку.
  2. Додати очищену моркву, лавровий лист, сіль і воду. Поставити на режим «гасіння» на 1 годину.
  3.  Після закінчення часу вийняти гомілки з мультиварки, відокремити м’ясо від кістки і помістити в блендер.
  4. Подрібнити.
  5. До меленого м’яса додати моркву, порізану кубиками. Перемішати.
  6. У силіконові формочки викласти вниз кукурудзу і оливки … Зверху розподілити куряче м’ясо з морквою.
  7. Іншу частину м’яса з морквою я переклала в окрему скляну форму.
  8.  Далі в бульйоні розвести желатин згідно з інструкцією.
  9. Потім розлити бульйон в силіконові формочки до країв і в скляну форму все інше. Прибрати в холодильник для застигання. Як тільки велика форма з заливним почне застигати, прикрасити її оливками і кукурудзою на свій смак і знову прибрати в холодильник до повного застигання. У скляній формі заливне покрилося трохи шаром жирку 🙂
Читайте ще:  Печериці, фаршировані куркою і сиром
По теме: ( из рубрики Рецепти Птиці )
Роздiли
Top