Рецепт Запіканка з творогу і рікотти
3071 Рецепт Запіканка з творогу і рікотти

Рецепт Запіканка з творогу і рікотти


Рецепт Запіканка з творогу і рікотти

Читайте также: Обзор Bluetooth-наушников InterStep SBH-520

Інгредієнти для «Запіканка з творогу і рікотти»:

Рікотта – 250 г
Творог (м’який, у мене 40% жир.) – 250 г
Пудинг ванільний (37 г) – 1 пач.
Цукор – 70 г
Яйце куряче – 2 шт
Крупа манна – 35 г
Сіль – 1 пучку.

Рецепт «Запіканка з творогу і рікотти»:

  1. У чашу міксера вбити яйця, додати сіль, цукор, пудинг, манну крупу, творог і Рікотта.
  2. Збити міксером.
  3. Форму змастити маслом. Заповнити масою.
  4. Випікати в розігрітій духовці  до 180 С 50-60 хв. до золотистого кольору (стежте за своєю духовкою).
    Остуджувати в формі 15-30 хв.
  5. Потім викласти на блюдо.
Читайте ще:  Картопляна запіканка з соусом "Бешамель"
Автор:
Дата:
Из той же категории: (Рецепти Запіканка)

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

пять + одиннадцать =

Сейчас читают:
Top