Рецепт Запіканка з творогу і рікотти
Содержание
Рецепт Запіканка з творогу і рікотти
Читайте также: Обзор Bluetooth-наушников InterStep SBH-520
Інгредієнти для «Запіканка з творогу і рікотти»:
Рікотта — 250 г
Творог (м’який, у мене 40% жир.) — 250 г
Пудинг ванільний (37 г) — 1 пач.
Цукор — 70 г
Яйце куряче — 2 шт
Крупа манна — 35 г
Сіль — 1 пучку.
Рецепт «Запіканка з творогу і рікотти»:
- У чашу міксера вбити яйця, додати сіль, цукор, пудинг, манну крупу, творог і Рікотта.
- Збити міксером.
- Форму змастити маслом. Заповнити масою.
- Випікати в розігрітій духовці до 180 С 50-60 хв. до золотистого кольору (стежте за своєю духовкою).
Остуджувати в формі 15-30 хв. - Потім викласти на блюдо.
По теме: ( из рубрики Рецепти Запіканка )