446 Рецепт Торт «Апельсини в хмарах»

Рецепт Торт «Апельсини в хмарах»


Рецепт Торт «Апельсини в хмарах»

Інгредієнти для рецепта Торт «Апельсини в хмарах»

тісто

Борошно пшеничне (2,5 чашки) — 325 г
Цукор (2 чашки) — 400 г
Розпушувач тесту — 3 ч. Л.
Молоко — 240 мл
Олія — ​​120 мл
Яйце куряче (великих) — 2 шт
Вода — 120 мл
Екстракт (ванілі) — 1 ст. л.
Сіль — 1 пучку.

просочення

Желе (апельсинове — 50г в упаковці) — 2 пач.
Молоко згущене — 1 бан.
Вода (для желе) — 1/3 скл.

покриття

Вершки — 500 мл
Цукрова пудра — 100 г
Екстракт (ванілі) — 2 ч. Л.
Цукерки (мармеладні — за бажанням-для прикраси) — 12 шт

  1. Борошно, цукор, розпушувач і сіль змішати.
  2. Змішати молоко, рослинне масло, ванільний екстракт і яйця.
  3. З’єднати «сухі» і «вологі» компоненти, добре перемішати. Повільно додати гарячу воду і змішувати на низькій швидкості.
  4. Духовку розігріти до 180 градусів. Тісто вилити в підготовлену форму (22см х 32см) і випікати близько 30 — 40 хвилин (лучинка повинна виходити з декількома вологими крихтами)
  5. Дати основі охолонути. Коктейльної трубочкою великого діаметру зробити дірочки по всій поверхні коржа.
  6. Підготувати заливку: суміш желе залити гарячою водою. Розмішати до однорідної прозорої рідини. Змішати зі згущеним молоком.
    Рівномірно залити просоченням весь корж.
  7. Збити вершки з цукровою пудрою і ванільним екстрактом.
  8. Прикрасити торт збитими вершками, як вам підкаже фантазія. Відразу скажу, якщо ви не любите багато вершків на десертах, як я, то вистачить і половини зазначеної норми (у мене вершки залишилися і потім я їх використовувала з іншим десертом)
Читайте ще:  Рецепт Морквяний торт по-скандинавськи
По теме: ( из рубрики Рецепти Торів )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*

Роздiли
Top