Рецепт Торт «Люблю тебе»
572 Рецепт Торт «Люблю тебе»

Рецепт Торт «Люблю тебе»


Рецепт Торт «Люблю тебе»

Інгредієнти для рецепта Торт «Люблю тебе!»

тісто

Яйце куряче (кімнатної температури) — 4 шт
Цукор — 170 г
Борошно пшеничне (просіяти) — 170 г

Крем між коржами

Сливки (жирністю від 33%) — 300 г
Малина — 100 г
Цукрова пудра — 80 г
Полуниця — 100 г

Крем для обмазки зверху

Масло вершкове — 150 г
Молоко згущене (краще варене) — 100 г
Какао-порошок — 2 ст. л.

1. У глибоку миску розбиваємо 4 яйця кімнатної температури і насипаємо 170г цукру. Збиваємо блендером не менше 10 хвилин. Маса повинна збільшитися, стати густий, як тісто, і біліть. Далі просіяти 170г борошна і акуратно ложкою вмішати її в яєчно-цукрову масу.
2. Змащуємо дно мультиварки вершковим маслом і виливаємо туди тісто. Випікати на режимі «Випічка» 45 хвилин (дивіться по вашій потужності, у деяких — 60 хвилин), далі відкрити кришку мультиварки, вийняти чашу, накрити рушником і поставити охолоджуватися. Остиглий бісквіт розрізаємо на 3 коржа.
2. Якщо ягоди заморожені, то розморозити їх і злити сік. Збити вершки з цукровою пудрою і закріплювачем до піків.
3. Збираємо торт, промазуючи перший і другий корж кремом і присипаючи малиною. Для ласунів можна ще спіраллю полити шари ягідним варенням. Верхній корж мазати вершковим кремом не треба.
4. Для другого крему заздалегідь дістати масло з холодильника для розм’якшення. Збити масло з вареним згущеним молоком і какао. Цим кремом змащуємо весь торт, зверху і з боків, вирівнюємо і ставимо в холодильник на кілька годин до затвердіння крему. Для зручності вирівнювання можна в цей крем додати размолотое в кавомолці печиво, щоб крем став консистенції тістечка «картопля».
5. Після охолодження торта розгортаємо білу мастику діаметром в 1,5 — 2 рази більше діаметра торта і обтягуємо його, пригладжуючи з боків. Для прикраси я роздрукувала контур обличчя дівчини, наклала його на розкатану чорну мастику, вирізала стеком. З червоною мастики вирізала сердечка і зробила троянду у волосся дівчині, а також червоні кульки і бант для прикраси низу торта.
6. Розрізу саме цього торта, на жаль, немає. Але ось такий самий для домашніх без мастики, зверху, відповідно, вершковий крем, а не масляний.

Читайте ще:  Різдвяний Стонський торт
Автор:
Дата:
Из той же категории: (Рецепти Торів)

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.

одиннадцать + 4 =

Сейчас читают:
Top