Рецепт Торт полуничний з сирним кремом
Рецепт Торт полуничний з сирним кремом
Інгредієнти для рецепта Торт полуничний з сирним кремом
Корж
Яйце куряче — 3 шт
Цукор — 3 ст. л.
Сметана — 3 ст. л.
Борошно пшеничне — 3 ст. л.
Крохмаль кукурудзяний — 2 ст. л.
Крупа манна — 1 ст. л.
Розпушувач тіста — 1 ч. Л.
Ванільна есенція — 1/2 ч. Л.
Просочення
Молоко згущене — 2 ст. л.
Сік ягідний (полуничний) — 150 мл
Крем
Масло вершкове — 100 г
Цукрова пудра — 4 … 5 ст. л.
Сир (м’який в баночках) — 250 г
Полуниця (у мене заморозка) — 200 г
Сметана — 3 ст. л.
Ванільна есенція — 1/2 ч. Л.
Загущувач для вершків — 1 пакет.
- Збити жовтки з цукром до білого кольору. На малих обертах міксера вмішати сметану.
- Двічі просіяти суміш борошна, крохмалю і манки з розпушувачем. Збити білки в пишну піну. Змішати половину борошна з жовтками, акуратно додати третину білкової піни. По черзі додати частинами борошно, що залишилося і збиті білки. Обережно вимішати.
- Перелити в форму (22 см), простелений по дну пергаментом, з несмазанная краями. Піч в розігрітій до 180 духовці до готовності.
- Готовий торт охолодити на решітці і дати йому відлежатися під плівкою ніч. Потім розрізати на три коржі і просочити сумішшю полуничного соку і згущеного молока. Я готувала торт із замороженою полуницею, тому змішала стекла рідина від розморожування.
- Збити масло з цукровою пудрою до білого.
- Додати полуницю і ванільний екстракт, ще раз збити. Викласти м’який сир, сметану і закріплювач для вершків. Збити до загусання.
- Рясно змастити коржі кремом, покрити торт і зверху товстим шаром крему.
- Нанести візерунки вилкою або кондитерської гребінкою і дати торту просочитися в холодильнику пару годин.
- Прикрасити торт за здібностями — я ось скористалася вафельними квіточками — і подавати до чаю або кави.
По теме: ( из рубрики Рецепти Торів )