Рецепт Торт млинцевий
Рецепт Торт млинцевий
Інгредієнти для «Торт млинцевий»:
Сироватка (сироватка сирна: скисле молоко ставимо при кімнатній температурі на пару днів, далі в ємності для мікрохвильовки ставимо на середній потужності до 10 хв, проціджують. Творог і сироватка готові.) — 300 г
Яйце куряче — 1 шт
Цукор — 1 ст. л.
Сода — 1/3 ч. Л.
Борошно вівсяне — 5 ст. л.
Оливкова олія — 2 ст. л.
Вишня — 300 г
Сметана — 100 г
Молоко згущене — 70 г
Час приготування: 60 хвилин
Кількість порцій: 4
Рецепт «Торт млинцевий»:
- Готуємо млинці на творожній сироватці з вівсяної муки.
- В сироватку додаємо 1/3 ч. Л соди, перемішуємо (щоб погасити). Додаємо яйце (1 шт), цукровий пісок (1 ст. Л). Переливаємо промішану суміш до борошна (5 ст. Л з гіркою), добре розмішуємо, додаємо пару ст. л оливкової (або рослинного масла). Смажимо млинці на середньому вогні (для першого млинця змащую сковороду краплею олії).
- У готові млинці загортаємо підготовлену начинку. 300 гр вишні засипати 2 ст. л цукрового піску, сік злити. Загорнуті млинчики з начинкою укладаємо в форму одне до одного.
- Укладені млинці заливаємо кремом (100 гр сметани збиваємо міксером, додаємо 70 гр згущеного молока, збиваємо). Зверху повторюємо шар. Всім удачі! Смачного!
По теме: ( из рубрики Рецепти Торів )