Рецепт Торт млинцевий
2947 Рецепт Торт млинцевий

Рецепт Торт млинцевий


Рецепт Торт млинцевий

Інгредієнти для «Торт млинцевий»:

Сироватка (сироватка сирна: скисле молоко ставимо при кімнатній температурі на пару днів, далі в ємності для мікрохвильовки ставимо на середній потужності до 10 хв, проціджують. Творог і сироватка готові.) – 300 г
Яйце куряче – 1 шт
Цукор – 1 ст. л.
Сода – 1/3 ч. Л.
Борошно вівсяне – 5 ст. л.
Оливкова олія – ​​2 ст. л.
Вишня – 300 г
Сметана – 100 г
Молоко згущене – 70 г

Час приготування: 60 хвилин

Кількість порцій: 4

Рецепт «Торт млинцевий»:

  1. Готуємо млинці на творожній сироватці  з вівсяної муки.
  2. В сироватку додаємо 1/3 ч. Л соди, перемішуємо (щоб погасити). Додаємо яйце (1 шт), цукровий пісок (1 ст. Л). Переливаємо промішану суміш до борошна (5 ст. Л з гіркою), добре розмішуємо, додаємо пару ст. л оливкової (або рослинного масла). Смажимо млинці на середньому вогні (для першого млинця змащую сковороду краплею олії).
  3. У готові млинці загортаємо підготовлену начинку. 300 гр вишні засипати 2 ст. л цукрового піску, сік злити. Загорнуті млинчики з начинкою укладаємо в форму одне до одного.
  4. Укладені млинці заливаємо кремом (100 гр сметани збиваємо міксером, додаємо 70 гр згущеного молока, збиваємо). Зверху повторюємо шар. Всім удачі! Смачного!
Читайте ще:  Вершково-кавовий торт з бананом
Автор:
Дата:
Из той же категории: (Рецепти Торів)

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

17 + 9 =

Сейчас читают:
Top