Рецепт Гострий маринований редис з імбиром
Рецепт Гострий маринований редис з імбиром
Інгредієнти для рецепта Гострий маринований редис з імбиром
Редис — 500 г
Імбир — 50 г
Оцет (Рисовий або винний білий) — 60 мл
Вода — 60 мл
Перець чилі — 1/2 шт
Кінза (Стебла) — 1/2 Пуч.
Цукор — 1/2 ст. л.
Сіль — 1/2 ст. л.
- Свіжого перцю чилі у мене не виявилося, тому я використовувала сушені пластівці цього перцю.
- Для маринаду змішати в каструльці оцет і воду, додати сіль і цукор, покласти стебла кінзи перев’язані ниткою. Довести до кипіння і варити до розчинення солі та цукру. Остудити. Імбир очистити і нарізати тонкими кружечками. Якщо ви будете використовувати свіжий перець, то його дрібно нарізати (не забудьте видалити насіння). Редиску нарізати кружечками (мені подобаються тонкі кружальця і для цього я використовую Овочечистка).
- Змішати в контейнері чилі, імбир і редис, залити маринадом (разом зі стеблами кінзи), закрити контейнер, гарненько потрясти і залишити на 2 години для маринування. Подавати, відкинувши на сито. Зберігати в холодильнику, правда, у мене довго не зберігається. Чи не готую про запас, тому як з кожним днем закуска буде стає все більш гострою.
По теме: ( из рубрики Рецепти Салатів )