Рецепт Морквяний торт по-скандинавськи
Содержание
Рецепт Морквяний торт по-скандинавськи
Інгредієнти для «Морквяний торт по-скандинавському»:
тісто
Борошно пшеничне / Борошно — 2,5 скл.
Цукор — 200 г
Яйце куряче — 3 шт
Олія — 250 мл
Морква — 200 г
Сіль — 1 пучку.
Горіхи (кедрові, арахіс, волоські) — 70 г
Розпушувач тесту — 10 … 15 г
Ванілін (ванільний цукор-пакетик) — 1 г
Спеції (для пряників або пряників) — 1 ч. Л.
крем
Сир вершковий (або сирок дитячий) — 300 г
Цукрова пудра — 100 г
Масло вершкове (м’яке) — 50 г
Цедра лимона — 1 ч. Л.
Сік лимонний — 2 ст. л.
прикраса
Цукати — 50 г
Час приготування: 50 хвилин
Кількість порцій: 10
Рецепт «Морквяний торт по-скандинавському»:
- Яйця збити з цукром, підливаючи олію.
- Натерти моркву, віджати зайвий сік. До моркви додати пряникові спеції і горіхи. Поставити нагріватися духовку до 170 ° С.
- Борошно змішати з розпушувачем, ваніліном, сіллю; вмішати в яєчно-масляну суміш. Потім додати моркву.
- Все добре перемішати.
- Форму змастити олією і вилити в неї тісто. Поставити випікатися на 35-40 хвилин.
- Для крему збити всі інгредієнти міксером. Замість вершкового сиру можна взяти ніжний пастоподібний сирок для дитячого харчування.
- Готовий корж охолодити, розрізати навпіл, промазати кремом. Верх прикрасити кремом і морквяним цукатами.
- Поставити торт в прохолодне місце на пару годин, щоб він добре просочився.
Торт виходить ніжним, вологим з трохи кисленьким повітряним кремом.
По теме: ( из рубрики Рецепти Торів )