Рецепт Морквяний торт по-скандинавськи
2890 Рецепт Морквяний торт по-скандинавськи

Рецепт Морквяний торт по-скандинавськи


Рецепт Морквяний торт по-скандинавськи

Інгредієнти для «Морквяний торт по-скандинавському»:

тісто

Борошно пшеничне / Борошно — 2,5 скл.
Цукор — 200 г
Яйце куряче — 3 шт
Олія — ​​250 мл
Морква — 200 г
Сіль — 1 пучку.
Горіхи (кедрові, арахіс, волоські) — 70 г
Розпушувач тесту — 10 … 15 г
Ванілін (ванільний цукор-пакетик) — 1 г
Спеції (для пряників або пряників) — 1 ч. Л.

крем

Сир вершковий (або сирок дитячий) — 300 г
Цукрова пудра — 100 г
Масло вершкове (м’яке) — 50 г
Цедра лимона — 1 ч. Л.
Сік лимонний — 2 ст. л.

прикраса

Цукати — 50 г

Час приготування: 50 хвилин

Кількість порцій: 10

Рецепт «Морквяний торт по-скандинавському»:

  1. Яйця збити з цукром, підливаючи олію.
  2. Натерти моркву, віджати зайвий сік. До моркви додати пряникові спеції і горіхи. Поставити нагріватися духовку до 170 ° С.
  3. Борошно змішати з розпушувачем, ваніліном, сіллю; вмішати в яєчно-масляну суміш. Потім додати моркву.
  4. Все добре перемішати.
  5. Форму змастити олією і вилити в неї тісто. Поставити випікатися на 35-40 хвилин.
  6. Для крему збити всі інгредієнти міксером. Замість вершкового сиру можна взяти ніжний пастоподібний сирок для дитячого харчування.
  7. Готовий корж охолодити, розрізати навпіл, промазати кремом. Верх прикрасити кремом і морквяним цукатами.
  8. Поставити торт в прохолодне місце на пару годин, щоб він добре просочився.
    Торт виходить ніжним, вологим з трохи кисленьким повітряним кремом.
Читайте ще:  Вершково-кавовий торт з бананом
Автор:
Дата:
Из той же категории: (Рецепти Торів)

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.

восемнадцать + четыре =

Сейчас читают:
Top