Запечена каша «Пікантна»
Содержание
Запечена каша «Пікантна»
Інгредієнти для «Запечена каша» Пікантна «»:
Сочевиця (Персидська, червона колота) — 100 г
Вода (для варіння сочевиці) — 200 мл
Цибуля ріпчаста (середня) — 1 шт
Ковбаса ( «Краківська») — 100 г
Огірок маринований — 3 шт
Сир твердий — 50 г
Масло рослинне (для обсмажування овочів)
Рецепт «Запечена каша» Пікантна «»:
- Сочевицю промиваємо, заливаємо водою у співвідношенні 1: 2, варимо до готовності, приблизно 10 хвилин.
Лук і ковбасу ріжемо дрібними кубиками - У невеликій кількості рослинного масла обсмажуємо цибулю і ковбасу, до рум’яності. Додаємо дрібно нарізані мариновані огірки, перемішуємо і знімаємо з плити.
- У сочевицю додаємо смажені овочі, перемішуємо. Перекладаємо в посуд для запікання.
- Верх посипаємо сиром, натертим на дрібній тертці. Запікаємо в духовці розігрітій до 180 градусів, 10-15 хвилин до рум’яної скоринки.
Подаємо гарячим.
По теме: ( из рубрики Рецепти Каша )