1791 Запечена каша "Пікантна"

Запечена каша «Пікантна»


Запечена каша «Пікантна»

Інгредієнти для «Запечена каша» Пікантна «»:

Сочевиця (Персидська, червона колота) — 100 г
Вода (для варіння сочевиці) — 200 мл
Цибуля ріпчаста (середня) — 1 шт
Ковбаса ( «Краківська») — 100 г
Огірок маринований  — 3 шт
Сир твердий — 50 г
Масло рослинне (для обсмажування овочів)

Рецепт «Запечена каша» Пікантна «»:

  1. Сочевицю промиваємо, заливаємо водою у співвідношенні 1: 2, варимо до готовності, приблизно 10 хвилин.
    Лук і ковбасу ріжемо дрібними кубиками
  2. У невеликій кількості рослинного масла обсмажуємо цибулю і ковбасу, до рум’яності. Додаємо дрібно нарізані мариновані огірки, перемішуємо і знімаємо з плити.
  3. У сочевицю додаємо смажені овочі, перемішуємо. Перекладаємо в посуд для запікання.
  4. Верх посипаємо сиром, натертим на дрібній тертці. Запікаємо в духовці розігрітій до 180 градусів, 10-15 хвилин до рум’яної скоринки.
    Подаємо гарячим.
Читайте ще:  Рецепт Рис з часником і чорним кунжутом
По теме: ( из рубрики Рецепти Каша )
Роздiли
Top