Рецепт Маринована капуста з болгарським перцем
Содержание
Рецепт Маринована капуста з болгарським перцем
Інгредієнти для «Маринований капуста з болгарським перцем»:
Капуста білокачанна / Капустa (Без відходів) — 2 кг
Перець болгарський (Почищений) — 1 кг
Морква — 0.5 кг
Сіль (Кам’яна) — 5 ст. л.
Цукор — 200 г
Олія — 1 скл.
Часник (Середнього розміру. Для любителів погостріше можна трохи більше.)
Оцет (9%) — 6 ст. л.
Вода — 1 л
Час приготування: 120 хвилин
Кількість порцій: 4
Рецепт «Маринований капуста з болгарським перцем»:
- Вихід із зазначеної порції 3.5- 4 літри готового салату. Їсти можна відразу як охолоне або прибрати на зберігання.
- Поріжте капусту тонкими смужками шинковочним ножем.
- Перець, краще різних кольорів, очистивши від насіння, подрібніть соломкою такої ж ширини, як капуста.
- Морквину натерти, як для корейських салатів.
- Часник видавити крізь землянку.
- Акуратно перекладіть приготоване овочеве асорті в каструлю і злегка перемішайте інгредієнти.
- В іншій каструлі закип’ятіть масло з водою, всипте сіль з цукровим піском.
- Киплячим розчином залийте овочеву суміш і поставте на вогонь.
- Доведіть до кипіння, додайте оцет і знову закип’ятити.
- Наповніть салатом стерелізованние банки, залийте соком і укупорьте пластиковими або залізними кришками.
- Після охолодження приберіть в холодильник або підвал.
По теме: ( из рубрики Рецепти Консервація Овочів )