3260 Рецепт Маринована капуста з болгарським перцем

Рецепт Маринована капуста з болгарським перцем


Рецепт Маринована капуста з болгарським перцем

Інгредієнти для «Маринований капуста з болгарським перцем»:

Капуста білокачанна / Капустa (Без відходів) — 2 кг
Перець болгарський (Почищений) — 1 кг
Морква — 0.5 кг
Сіль (Кам’яна) — 5 ст. л.
Цукор — 200 г
Олія — ​​1 скл.
Часник (Середнього розміру. Для любителів погостріше можна трохи більше.)
Оцет (9%) — 6 ст. л.
Вода — 1 л

Час приготування: 120 хвилин

Кількість порцій: 4

Рецепт «Маринований капуста з болгарським перцем»:

  1. Вихід із зазначеної порції 3.5- 4 літри готового салату. Їсти можна відразу як охолоне або прибрати на зберігання.
  2. Поріжте капусту тонкими смужками шинковочним ножем.
  3. Перець, краще різних кольорів, очистивши від насіння, подрібніть соломкою такої ж ширини, як капуста.
  4. Морквину натерти, як для корейських салатів.
  5. Часник видавити крізь землянку.
  6. Акуратно перекладіть приготоване овочеве асорті в каструлю і злегка перемішайте інгредієнти.
  7. В іншій каструлі закип’ятіть масло з водою, всипте сіль з цукровим піском.
  8. Киплячим розчином залийте овочеву суміш і поставте на вогонь.
  9. Доведіть до кипіння, додайте оцет і знову закип’ятити.
  10. Наповніть салатом стерелізованние банки, залийте соком і укупорьте пластиковими або залізними кришками.
  11. Після охолодження приберіть в холодильник або підвал.
Читайте ще:  Рецепт Кабачки, як ананаси. Консервація на зиму
По теме: ( из рубрики Рецепти Консервація Овочів )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*

Роздiли
Top