3218 Рецепт Йогуртовий соус з фетою

Рецепт Йогуртовий соус з фетою


Рецепт Йогуртовий соус з фетою

Інгредієнти для «Йогуртовий соус з фетою»:

соус

Фета (або бринза) — 100 г
Сир вершковий — 100 г
Йогурт — 50 г
Сік лимонний (1-2) — 1 ст. л.
Оливкова олія — ​​2 ст. л.
Базилік — 10 г
Петрушка — 10 г
М’ята — 5 г

йогурт

Молоко — 1 л
Закваска (бактеріальна закваска для йогурта) — 1 пакет.

Рецепт «Йогуртовий соус з фетою»:

  1. Спочатку необхідно приготувати йогурт. У пастеризоване молоко кімнатної температури всипати закваску для йогурту, добре перемішати до повного її розчинення.
  2. Розлити молоко з закваскою по чистим сухим баночках, накрити йогуртницю кришкою, включити її в мережу на 6-10 годин.
  3. Готовий йогурт прибрати в холодильник для охолодження.
  4. У блендер викласти фету або бринзу, додати вершковий сир і йогурт.
  5. Додати базилік.
  6. Додати петрушку і м’яту.
  7. З м’ятою рекомендую бути обережніше, регулюйте її кількість, підлаштовуючи під свій смак. Якщо ви її не любите, виключіть її з інгредієнтів, замінивши за бажанням іншою зеленню.
  8. Видавити лимонний сік. Влити оливкове масло.
  9. Подрібнити все до однорідного стану.
    Перекласти соус в соусницю і подавати.
  10. Зберігати в холодильнику не довше 48 годин. Смачного!
Читайте ще:  Рецепт Італійське лечо з перцю
По теме: ( из рубрики Рецепти Соуси і маринади )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*

Роздiли
Top