Рецепт Яблучно-горіхове печиво
2884 Рецепт Яблучно-горіхове печиво

Рецепт Яблучно-горіхове печиво


Рецепт Яблучно-горіхове печиво

Інгредієнти для «Яблучно-горіхове печиво»:

Борошно пшеничне / Борошно – 450 г
Масло вершкове – 100 г
Олія – ​​30 г
Яйце куряче – 3 шт
Цукор (200 – 220 р ..) – 1 скл.
Горіхи (мигдаль, арахіс) – 2/3 скл.
Яблуко (велике) – 1 шт
Сіль – 1/3 ч. Л.
Розпушувач тесту – 15 г

Час приготування: 50 хвилин

Рецепт «Яблучно-горіхове печиво»:

  1. Яйця збити з цукром до освітлення маси.
    Цукор візьміть на свій смак і залежно від солодощі яблука.
  2. Горіхи посмажити, остудити, арахіс пошелушіть, подрібнити в ступці або порубати ножем.
  3. Вершкове масло розтопити і остудити.
  4. Яблуко натерти на крупній тертці.
  5. Влити обидва масла, злегка збити. Всипати просіяне борошно, розпушувач, сіль.
    Додати яблуко і горіхи. Змінити віночок на гак.
  6. Замісити тісто.
  7. Чайною ложкою викладати тісто на відстані, печиво збільшиться в розмірах.
  8. Випікати печиво по 15-18 хвилин, при 180 градусах, до красивого рум’янцю.
  9. Вихід 1,2 кг., Три стандартних дека. Печиво остудити на решітці.
Читайте ще:  Рецепт Вівсяне печиво з сухофруктами
Автор:
Дата:
Из той же категории: (Рецепти Печива)

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

14 + шестнадцать =

Сейчас читают:
Top