2884 Рецепт Яблучно-горіхове печиво

Рецепт Яблучно-горіхове печиво


Рецепт Яблучно-горіхове печиво

Інгредієнти для «Яблучно-горіхове печиво»:

Борошно пшеничне / Борошно — 450 г
Масло вершкове — 100 г
Олія — ​​30 г
Яйце куряче — 3 шт
Цукор (200 — 220 р ..) — 1 скл.
Горіхи (мигдаль, арахіс) — 2/3 скл.
Яблуко (велике) — 1 шт
Сіль — 1/3 ч. Л.
Розпушувач тесту — 15 г

Час приготування: 50 хвилин

Рецепт «Яблучно-горіхове печиво»:

  1. Яйця збити з цукром до освітлення маси.
    Цукор візьміть на свій смак і залежно від солодощі яблука.
  2. Горіхи посмажити, остудити, арахіс пошелушіть, подрібнити в ступці або порубати ножем.
  3. Вершкове масло розтопити і остудити.
  4. Яблуко натерти на крупній тертці.
  5. Влити обидва масла, злегка збити. Всипати просіяне борошно, розпушувач, сіль.
    Додати яблуко і горіхи. Змінити віночок на гак.
  6. Замісити тісто.
  7. Чайною ложкою викладати тісто на відстані, печиво збільшиться в розмірах.
  8. Випікати печиво по 15-18 хвилин, при 180 градусах, до красивого рум’янцю.
  9. Вихід 1,2 кг., Три стандартних дека. Печиво остудити на решітці.
Статью нашли по запросам:
  • горіхово яблучне печиво
Читайте ще:  Вівсяне печиво "Шоколад і м'ята"
По теме: ( из рубрики Рецепти Печива )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован.

*
*

Роздiли
Top