Рецепт Яблучно-горіхове печиво
Содержание
Рецепт Яблучно-горіхове печиво
Інгредієнти для «Яблучно-горіхове печиво»:
Борошно пшеничне / Борошно — 450 г
Масло вершкове — 100 г
Олія — 30 г
Яйце куряче — 3 шт
Цукор (200 — 220 р ..) — 1 скл.
Горіхи (мигдаль, арахіс) — 2/3 скл.
Яблуко (велике) — 1 шт
Сіль — 1/3 ч. Л.
Розпушувач тесту — 15 г
Час приготування: 50 хвилин
Рецепт «Яблучно-горіхове печиво»:
- Яйця збити з цукром до освітлення маси.
Цукор візьміть на свій смак і залежно від солодощі яблука. - Горіхи посмажити, остудити, арахіс пошелушіть, подрібнити в ступці або порубати ножем.
- Вершкове масло розтопити і остудити.
- Яблуко натерти на крупній тертці.
- Влити обидва масла, злегка збити. Всипати просіяне борошно, розпушувач, сіль.
Додати яблуко і горіхи. Змінити віночок на гак. - Замісити тісто.
- Чайною ложкою викладати тісто на відстані, печиво збільшиться в розмірах.
- Випікати печиво по 15-18 хвилин, при 180 градусах, до красивого рум’янцю.
- Вихід 1,2 кг., Три стандартних дека. Печиво остудити на решітці.
По теме: ( из рубрики Рецепти Печива )