8061 Рецепт Соляники: дуже смачне печиво з твердого сиру

Рецепт Соляники: дуже смачне печиво з твердого сиру


Рецепт Соляники: дуже смачне печиво з твердого сиру

ПРИГОТУВАННЯ
1 год 35 хв

ПОРЦІЇ
8

СКЛАДНІСТЬ
легко

ІНГРЕДІЄНТИ

300 г борошна
150 г масла
150 г твердого сиру
1 яйце
100 г сметани
1 ст.л. солі

 ПОКРОКОВИЙ РЕЦЕПТ

  1. У 300 г просіяного борошна додайте 150 г мʼякого масла та перемніть його в крихту.
  2. Натріть 150 г сиру на дрібну тертку, додайте його в тісто разом із яйцем і 100 г сметани. Замішайте однорідне тісто.
  3. Готове тісто загорніть у харчову плівку та покладіть у холодильник на 1 годину.
  4. Увімкніть духовку розігріватися до 180 градусів. Розкачайте тісто в пласт товщиною 2-3 мм, формою чи стаканом видавіть кружальця. Залишки тіста зліпіть разом, знову розкачайте та видавіть решту печива. Якщо вам буде зручно, розкачуйте тісто невеликими порціями, розділивши на 2-3 підходи.
  5. Перекладіть печиво на застелене пергаментом деко та притрусіть сіллю.
  6. Випікайте печиво 15-20 хвилин до румʼяного кольору (час залежить від духовки та розміру печива).

ЯКІ ІНГРЕДІЄНТИ ОБРАТИ

Для цього рецепту радимо використовувати трішки витриманий сир, щоб печиво було смачнішим і мало насичений посмак. Хоча воно буде чудовим практично з будь-яким твердим сиром. Сіль же краще брати крупну морську, щоб вона краще виділялася на печиві текстурою.

ФОРМА СОЛЯНИКІВ

Зазвичай соляники чи то пак соленики готують у вафельниці і більш пласкими. Однак вафельниці були не завжди та й зараз не в кожного така є ще й зі спеціальною насадкою, тому ми готуємо це печиво з дещо іншого тіста та просто вирізаємо круглою формою

Читайте ще:  Рецепт Печиво цукрове
По теме: ( из рубрики Рецепти Печива )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*

Роздiли
Top