Рецепт Салат з куркою і фруктами «Легкий»
Рецепт Салат з куркою і фруктами «Легкий»
Інгредієнти для рецепта Салат з куркою і фруктами «Легкий»
салат
Листя салату (мікс — у мене листової, фризі, айсберг) — 1 Пуч.
Авокадо — 2 шт
Груша — 1 шт
Курка варена (або запечену грудку) — 300 г
Пармезан — 30 г
Горіхи кешью — 1 ст. л.
заправка
Апельсин — 2 шт
Гірчиця (зерниста) — 1 ч. Л.
Мед — 1 ч. Л.
сіль
суміш перців
Читайте также: всё о ведении домашнего хозяйтва
- Якщо салатний мікс не готові, то порвати і перемішати листя салатів. Викласти на блюдо, на якому будете збирати салат.
- Грушу можна не чистити, якщо не жорсткий сорт. Порізати дольками, укласти на листя салату. Поверх груші викласти шматочки курячого м’яса.
- Нуазеткой вирізати кульки з авокадо, викласти на курку, скропити апельсином.
- Пармезан натерти невеликими слайсами, додати до салату. Викласти горіхи. Я в цей раз поклала кешью, але і дуже смачно з кедровими.
- Приготувати заправку: з апельсинів вичавити сік і змішати його з гірчицею і медом. Соус подавати окремо, заправляти безпосередньо перед їжею в тарілці.
По теме: ( из рубрики Рецепти Салатів )