Рецепт Оссобуко з квасолею в мультиварці
Рецепт Оссобуко з квасолею в мультиварці
Інгредієнти для рецепта Оссобуко з квасолею в мультиварці
Яловичина (шматочки гомілки) — 3 шт
Квасоля — 1 скл.
Помідор — 2 шт
Сік томатний — 100 мл
Вино червоне сухе — 100 мл
Томати в’ялені — 2 шт
Селера черешкова — 1 шт
Маслини — 6 шт
Цибуля ріпчаста — 1 шт
Соус-маринад — 3 ст. л.
суміш перців
Перець червоний пекучий
- Шматочки яловичої гомілки замаринувати в суміші соусу-маринаду «Терріякі» від ТМ «Кіккоман» і червоного сухого вина, поперчити з одного боку сумішшю перців, а з іншого пластівцями червоного пекучого перцю. Прибрати в холодильник на строк від 4-х годин до 2 діб.
- Потім обсмажити на великому вогні. Цибулю подрібнити і теж обсмажити з додаванням 1 ст. л. соусу-маринаду «Терріякі» від ТМ «Кіккоман». Потім додати 50 мл. червоного сухого вина і випарувати його.
- У чашу мультиварки насипати склянку квасолі залити її 200 мл. окропу, зверху викласти обсмажене м’ясо, цибулю, подрібнені помідори і в’ялені томати. Додати 100 мл. томатного соку. Любителі можуть на цьому етапі додати ще вина.
- Встановити режим «Гасіння» на 2 години. За 10 хвилин до готовності додати до страви нарізаний тонкими скибочками стебловий селера і маслини.
- Все готово! Можна запрошувати сім’ю до столу!
- М’ясо, приготоване за цим рецептом, виходить дуже ніжним, розпадаються на волокна, але при цьому володіє насиченим смаком.
По теме: ( из рубрики Рецепти в мультиварці )