3058 Рецепт Салат із зеленого горошку і яблука

Рецепт Салат із зеленого горошку і яблука


Рецепт Салат із зеленого горошку і яблука

Читайте также: Ветры

Інгредієнти для «Салат із зеленого горошку і яблука»:

Горошок зелений (ємністю 300 мл) — 1 бан.
Яблуко (велике солодке соковите) — 1 шт
Огірок (невеликий) — 1 шт
Лук червоний (маленька цибулина) — 1 шт
Яйце куряче (+ для подачі) — 1 шт
Перець болгарський (для подачі)
Ковбаса (у мене салямі, будь-яка копчена або напів-копчена)
Перець чорний (за смаком)
Сіль за смаком)
Майонез (за смаком або сметана + майонез, або сметана)

Час приготування: 20 хвилин

Кількість порцій: 4

Рецепт «Салат із зеленого горошку і яблука»:

  1. Яйця можна зварити круто заздалегідь або прямо безпосередньо перед приготуванням салату за 10 хвилин. З горошку зливаємо рідину, я відкидаю на друшляк. Ріжемо маленький огірок кубиком. Лук червоний дрібно ріжемо, ковбаси потрібно небагато. Я взяла 4 шматочки салямі, чисто для запаху і смаку. Ріжемо її соломкою тонкою.
  2. Складаємо все в загальний салатник. Яблуко теж нарізаємо тонкою соломкою. Щоб яблуко швидко не потемніло, я користуюся завжди керамічним ножем. Яйце ріжемо в салат 1 шт, не дрібно. Для подачі я ще додам яйця в салат, виклавши четвертинки їх зверху.
  3. Заправила я салат майонезом, просто не виявилося сметани. Більше подобається сметана + майонез в рівних частках. Кількість за смаком. Перчимо. Можна посолити, я не солила. Мені солі вистачило в майонезі і ковбасі. Все перемішуємо.
  4. Подавати буду красиво, в келихах для Мартіні. Викладаємо салат в келихи, зверху прикрашаємо часточками крутого яйця, соломкою болгарського перцю і крапелькою майонезу, перчимо за бажанням свіжо-меленим чорним перцем. Яскраво, святково …… красиво і дуже смачно!
Читайте ще:  Салат "Будь ласка!"
По теме: ( из рубрики Рецепти Салатів )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован.

*
*

Роздiли
Top