Рецепт Котлетки коньячні
Рецепт Котлетки коньячні
Інгредієнти для рецепта Котлетки коньячні
Фарш м’ясний (яловичина і свинина порівну) — 500 г
Цибуля ріпчаста — 1 шт
Часник — 4 зуб.
Картопля — 2 шт
Імбир (2 см свіжого кореня) — 2 ч. Л.
Коньяк — 50 мл
Олія — 4 ст. л.
сіль
Перець чорний
- Лук очистити, дрібно порізати.
- Часник розчавити чеснокодавкою.
- Картоплю очистити, натерти на дрібній тертці.
- На тій же тертці натерти очищений імбир.
- Змішати фарш, інші інгредієнти, влити коньяк, посолити, поперчити, ретельно вимісити. Дати фаршу трохи постояти.
- Зліпити руками, змоченими у воді, маленькі котлетки діаметром 7-8 см, викласти їх на дошку або лист.
- У сковороді розігріти олію, смажити котлети по 5-6 хвилин з кожного боку на середньому вогні.
- Подавати з будь-яким гарніром.
По теме: ( из рубрики Рецепти Котлет )