Рецепт Котлетки коньячні
401 Рецепт Котлетки коньячні

Рецепт Котлетки коньячні


Рецепт Котлетки коньячні

Інгредієнти для рецепта Котлетки коньячні

Фарш м’ясний (яловичина і свинина порівну) — 500 г
Цибуля ріпчаста — 1 шт
Часник — 4 зуб.
Картопля — 2 шт
Імбир (2 см свіжого кореня) — 2 ч. Л.
Коньяк — 50 мл
Олія — ​​4 ст. л.
сіль
Перець чорний

  1. Лук очистити, дрібно порізати.
  2. Часник розчавити чеснокодавкою.
  3. Картоплю очистити, натерти на дрібній тертці.
  4. На тій же тертці натерти очищений імбир.
  5. Змішати фарш, інші інгредієнти, влити коньяк, посолити, поперчити, ретельно вимісити. Дати фаршу трохи постояти.
  6. Зліпити руками, змоченими у воді, маленькі котлетки діаметром 7-8 см, викласти їх на дошку або лист.
  7. У сковороді розігріти олію, смажити котлети по 5-6 хвилин з кожного боку на середньому вогні.
  8. Подавати з будь-яким гарніром.
Читайте ще:  Котлети "Для задоволення"
Автор:
Дата:
Из той же категории: (Рецепти Котлет)

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.

3 × 3 =

Сейчас читают:
Top