Рецепт Курячі котлети в соусі
Содержание
Рецепт Курячі котлети в соусі
Інгредієнти для «Курячі котлети в соусі»:
Фарш
Філе куряче — 520 г
Печериці — 430 г
Брокколі — 190 г
Цибуля ріпчаста — 75 г
Часник — 3 зуб.
Яйце куряче — 2 шт
Сіль за смаком
Перець чорний — за смаком
Борошно пшеничне / Борошно (для обвалки) — за смаком
Олія соняшникова (для смаження) — за смаком
Соус
Бульйон (курячий) — 370 мл
Сметана (20%) — 150 г
Соус (солодкий Чилі) — 4 ст. л.
Крохмаль кукурудзяний — 1 ст. л.
Морква (середня) — 2 шт
Лист лавровий — 2 шт
Сіль за смаком
Кількість порцій: 15
Рецепт «Курячі котлети в соусі»:
- Печериці обтерти паперовою серветкою.
- Нарізати і обсмажити разом з цибулею. Остиглі гриби подрібнити в подрібнювачі ( подрібнила
окремо куряче філе і суцвіття брокколі ) з часником. - У подрібнені інгредієнти розбила яйця, додала сіль і перець, фарш добре
перемішала. Котлети формовані з 1,5 ст. ложки фаршу, обваляти в борошні. - Котлети злегка обсмажити з обох сторін і помістити їх в керамічну ємність.
- У курячий бульйон поклала сметану, насипала сіль, перець, крохмаль, додала соус чилі, перемішала і вилила в котлети.
- Подрібнила моркву і висипала її зверху котлет. Поклала лавровий лист і поставила ємність в гарячу духовку при температурі 200 градусів.
- Котлети запікала 30 хвилин.
Подавала їх зі спагеті, овочами і зеленню. Котлети вийшли дуже смачні, соковиті і м’які.
По теме: ( из рубрики Рецепти Котлет )