3108 Рецепт Котлети "Лебедики"

Рецепт Котлети «Лебедики»


Рецепт Котлети «Лебедики»

Інгредієнти для «Котлети» Лебедики «»:

Фарш курячий — 1000 г
Капуста білокачанна / Капустa — 400 г
Морква — 1 шт
Лук білий — 1 шт
Яйце куряче — 1 шт
Пластівці вівсяні — 0,5 скл.
Стрілки часникові — 50 г
Сіль — 3 ч. Л.
Перець чорний — 1 ч. Л.
Соус (нижче інгредієнти для соусу) — 2 скл.
Лечо — 1,5 скл.
Майонез — 2 ст. л.
Вода (окріп теплий можна ) — 150 мл
Масло рослинне (для смаження котлет) — 2 ст. л.

Час приготування: 120 хвилин

Кількість порцій: 30

Рецепт «Котлети» Лебедики «»:

  1. В емальовану миску викладаємо курячий фарш, розбиваємо яйце. Цибулю, моркву, капусту чистимо, нарізаємо, подрібнюємо блендером, викладаємо до фаршу, солимо, перчимо. Вівсяні пластівці подрібнюємо в борошно і теж відправляємо в миску. Всі інгредієнти змішуємо, збиваємо ложкою в пишний фарш.
  2. Формуємо котлети столовою ложкою, на розігріту з маслом сковороду з тефлоновим покриттям.
  3. Обсмажуємо на середньому вогні до рум’яної скоринки з обох сторін.
  4. Готові складаємо в емальовану каструльку або каструльку з нержавійки. Потім заливаємо соусом.
  5. Для соусу: Лечо подрібнюємо в блендері, додаємо майонез, окріп, солимо. Змішуємо до однорідної маси. Пробуємо, доводимо до смаку … як вам подобається.
  6. Заливаємо котлети так, щоб при кипінні наш соус не виливався на плиту, щоб не бризкався.
  7. Коли котлети закипіли, зменшимо вогонь до мінімуму, прикриємо кришкою і залишимо гаситися на 15-20 хвилин.
Читайте ще:  Рецепт М'ясні човники
По теме: ( из рубрики Рецепти Котлет )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*

Роздiли
Top