Рецепт Котлети «Лебедики»
Содержание
Рецепт Котлети «Лебедики»
Інгредієнти для «Котлети» Лебедики «»:
Фарш курячий — 1000 г
Капуста білокачанна / Капустa — 400 г
Морква — 1 шт
Лук білий — 1 шт
Яйце куряче — 1 шт
Пластівці вівсяні — 0,5 скл.
Стрілки часникові — 50 г
Сіль — 3 ч. Л.
Перець чорний — 1 ч. Л.
Соус (нижче інгредієнти для соусу) — 2 скл.
Лечо — 1,5 скл.
Майонез — 2 ст. л.
Вода (окріп теплий можна ) — 150 мл
Масло рослинне (для смаження котлет) — 2 ст. л.
Час приготування: 120 хвилин
Кількість порцій: 30
Рецепт «Котлети» Лебедики «»:
- В емальовану миску викладаємо курячий фарш, розбиваємо яйце. Цибулю, моркву, капусту чистимо, нарізаємо, подрібнюємо блендером, викладаємо до фаршу, солимо, перчимо. Вівсяні пластівці подрібнюємо в борошно і теж відправляємо в миску. Всі інгредієнти змішуємо, збиваємо ложкою в пишний фарш.
- Формуємо котлети столовою ложкою, на розігріту з маслом сковороду з тефлоновим покриттям.
- Обсмажуємо на середньому вогні до рум’яної скоринки з обох сторін.
- Готові складаємо в емальовану каструльку або каструльку з нержавійки. Потім заливаємо соусом.
- Для соусу: Лечо подрібнюємо в блендері, додаємо майонез, окріп, солимо. Змішуємо до однорідної маси. Пробуємо, доводимо до смаку … як вам подобається.
- Заливаємо котлети так, щоб при кипінні наш соус не виливався на плиту, щоб не бризкався.
- Коли котлети закипіли, зменшимо вогонь до мінімуму, прикриємо кришкою і залишимо гаситися на 15-20 хвилин.
По теме: ( из рубрики Рецепти Котлет )