Рецепт Тефтелі в пряному соусі
452 Рецепт Тефтелі в пряному соусі

Рецепт Тефтелі в пряному соусі


Рецепт Тефтелі в пряному соусі

Інгредієнти для рецепта Тефтелі в пряному соусі

тефтелі

Фарш м’ясний – 500 г
Цибуля зелена – 1/2 Пуч.
Сухарі (пшеничні) – 2 ст. л.
Соус томатний – 2 ст. л.
Гірчиця – 1 ч. Л.
Перець зелений (горошок)
Цукор – 1 ч. Л.
сіль
Перець чорний

соус

Цибуля ріпчаста – 1 шт
Морква – 1 шт
Томати в’ялені – 4 шт
Сливки (10%) – 200 мл
Гірчиця – 1 ч. Л.
Соєвий соус – 1 ст. л.
Оцет (білий винний) – 1 ст. л.
Насіння гірчиці – 1 ч. Л.

  1. Фарш (в мене домашній класичний) змішати з рубаним зеленою цибулею, меленими сухарями, спеціями і перцем. Добре вимішати і відбити.
  2. Мокрими руками скачати фрикадельки з розрахунку по три штуки на порцію. Укласти в керамічну форму.
  3. Викласти зверху крупно нарізані цибулю і моркву, посипати насінням гірчиці і нарізаними смужками в’яленими помідорами.
  4. Залити сумішшю вершків з гірчицею, соєвим соусом і винним оцтом.
    Запікати в духовці при 180 градусах хвилин 25. Дати постояти без нагріву ще хвилин 5.
  5. Подавати гарячими з соусом і свіжим хлібом.
Читайте ще:  Рецепт Котлети "Сонце сходу"
Автор:
Дата:
Из той же категории: (Рецепти Котлет)

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

18 + двадцать =

Сейчас читают:
Top