Рецепт Тефтелі в пряному соусі
Рецепт Тефтелі в пряному соусі
Інгредієнти для рецепта Тефтелі в пряному соусі
тефтелі
Фарш м’ясний — 500 г
Цибуля зелена — 1/2 Пуч.
Сухарі (пшеничні) — 2 ст. л.
Соус томатний — 2 ст. л.
Гірчиця — 1 ч. Л.
Перець зелений (горошок)
Цукор — 1 ч. Л.
сіль
Перець чорний
соус
Цибуля ріпчаста — 1 шт
Морква — 1 шт
Томати в’ялені — 4 шт
Сливки (10%) — 200 мл
Гірчиця — 1 ч. Л.
Соєвий соус — 1 ст. л.
Оцет (білий винний) — 1 ст. л.
Насіння гірчиці — 1 ч. Л.
- Фарш (в мене домашній класичний) змішати з рубаним зеленою цибулею, меленими сухарями, спеціями і перцем. Добре вимішати і відбити.
- Мокрими руками скачати фрикадельки з розрахунку по три штуки на порцію. Укласти в керамічну форму.
- Викласти зверху крупно нарізані цибулю і моркву, посипати насінням гірчиці і нарізаними смужками в’яленими помідорами.
- Залити сумішшю вершків з гірчицею, соєвим соусом і винним оцтом.
Запікати в духовці при 180 градусах хвилин 25. Дати постояти без нагріву ще хвилин 5. - Подавати гарячими з соусом і свіжим хлібом.
По теме: ( из рубрики Рецепти Котлет )