452 Рецепт Тефтелі в пряному соусі

Рецепт Тефтелі в пряному соусі


Рецепт Тефтелі в пряному соусі

Інгредієнти для рецепта Тефтелі в пряному соусі

тефтелі

Фарш м’ясний — 500 г
Цибуля зелена — 1/2 Пуч.
Сухарі (пшеничні) — 2 ст. л.
Соус томатний — 2 ст. л.
Гірчиця — 1 ч. Л.
Перець зелений (горошок)
Цукор — 1 ч. Л.
сіль
Перець чорний

соус

Цибуля ріпчаста — 1 шт
Морква — 1 шт
Томати в’ялені — 4 шт
Сливки (10%) — 200 мл
Гірчиця — 1 ч. Л.
Соєвий соус — 1 ст. л.
Оцет (білий винний) — 1 ст. л.
Насіння гірчиці — 1 ч. Л.

  1. Фарш (в мене домашній класичний) змішати з рубаним зеленою цибулею, меленими сухарями, спеціями і перцем. Добре вимішати і відбити.
  2. Мокрими руками скачати фрикадельки з розрахунку по три штуки на порцію. Укласти в керамічну форму.
  3. Викласти зверху крупно нарізані цибулю і моркву, посипати насінням гірчиці і нарізаними смужками в’яленими помідорами.
  4. Залити сумішшю вершків з гірчицею, соєвим соусом і винним оцтом.
    Запікати в духовці при 180 градусах хвилин 25. Дати постояти без нагріву ще хвилин 5.
  5. Подавати гарячими з соусом і свіжим хлібом.
Читайте ще:  Котлети рибні "Смачні"
По теме: ( из рубрики Рецепти Котлет )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*

Роздiли
Top