398 Рецепт Баранячі ребра гриль

Рецепт Баранячі ребра гриль


Рецепт Баранячі ребра гриль

Інгредієнти для рецепта Баранячі ребра гриль

Баранина (ребра) — 1,5 кг
Соєвий соус (Теріякі ТМ Кіккоман) — 100 мл
Пиво темне (крижане) — 100 мл
Паприка солодка (мелена) — 1 ч. Л.
Перець чилі (мелений) — 1 ч. Л.
Порошок часниковий — 1 ч. Л.
Горіх мускатний — 0,5 ч. Л.

  1. Ребра баранчика промити, підсушити;
  2. З’єднати сухі спеції; Натерти спеціями м’ясо з усіх боків;
  3. Додати соєвий соус Теріякі, вмассіровать в м’ясо;
  4. Залити м’ясо пивом і залишити при кімнатній температурі на пару годин, іноді перевертаючи його в маринаді; Якщо планується маринувати довше, то прибрати в холодильник;
  5. Смажити на вугіллі з усіх боків до готовності, не пересмажувати і не осушити!
Читайте ще:  Баранина в духовці
По теме: ( из рубрики Рецепти Баранина )

    Оставить отзыв

    Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

    *
    *

    Роздiли
    Top