Рецепт Баранячі ребра гриль
Рецепт Баранячі ребра гриль
Інгредієнти для рецепта Баранячі ребра гриль
Баранина (ребра) — 1,5 кг
Соєвий соус (Теріякі ТМ Кіккоман) — 100 мл
Пиво темне (крижане) — 100 мл
Паприка солодка (мелена) — 1 ч. Л.
Перець чилі (мелений) — 1 ч. Л.
Порошок часниковий — 1 ч. Л.
Горіх мускатний — 0,5 ч. Л.
- Ребра баранчика промити, підсушити;
- З’єднати сухі спеції; Натерти спеціями м’ясо з усіх боків;
- Додати соєвий соус Теріякі, вмассіровать в м’ясо;
- Залити м’ясо пивом і залишити при кімнатній температурі на пару годин, іноді перевертаючи його в маринаді; Якщо планується маринувати довше, то прибрати в холодильник;
- Смажити на вугіллі з усіх боків до готовності, не пересмажувати і не осушити!
По теме: ( из рубрики Рецепти Баранина )