701 Картопляні трояндочки

Картопляні трояндочки


Картопляні трояндочки

Інгредієнти для «Картопляні трояндочки»:

Картопля — 4 шт
Соєвий соус — 1 ст. л.
Олія — ​​200 мл
Помідор — 2 шт
Огірок — 1 шт
Петрушка — 1 веточ.

Рецепт «Картопляні трояндочки»:

  1. «Пелюстки» майбутньої «троянди» завтовшки 1-1,5 мм нарізати з сирої картоплі на спеціальній тертці для овочів. «Пелюстки» повинні вийти тонкі і напівпрозорі. Поливаємо соєвим соусом.
  2. Беремо центральний «бутон» і щільно обгортати його одним пелюсткою. Потім беремо інший пелюстка і закручуємо його в іншу сторону. Після цього закріплюємо бутон шматочком зубочистки. Після цього загортаємо інші пелюстки трохи відводячи їх зверху, щоб «троянда» вийшла відкритою, «розквітлої».
  3. Поки троянди обсихають, поставимо на вогонь невеликий казанок з рослинним маслом і нагріваємо до потрібної температури. Опускаємо троянду головкою вниз. Обсмажити до золотистого кольору. Виймаємо її з казанка на паперову серветку, щоб дати стекти зайвому маслу.
  4. Красиво сервіруємо і подаємо з овочами.
  5. Смачного!!!
Читайте ще:  Рецепт Рис з грибною піджаркою
По теме: ( из рубрики Основні страви )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*

Роздiли
Top