Картопляні трояндочки
Содержание
Картопляні трояндочки
Інгредієнти для «Картопляні трояндочки»:
Картопля — 4 шт
Соєвий соус — 1 ст. л.
Олія — 200 мл
Помідор — 2 шт
Огірок — 1 шт
Петрушка — 1 веточ.
Рецепт «Картопляні трояндочки»:
- «Пелюстки» майбутньої «троянди» завтовшки 1-1,5 мм нарізати з сирої картоплі на спеціальній тертці для овочів. «Пелюстки» повинні вийти тонкі і напівпрозорі. Поливаємо соєвим соусом.
- Беремо центральний «бутон» і щільно обгортати його одним пелюсткою. Потім беремо інший пелюстка і закручуємо його в іншу сторону. Після цього закріплюємо бутон шматочком зубочистки. Після цього загортаємо інші пелюстки трохи відводячи їх зверху, щоб «троянда» вийшла відкритою, «розквітлої».
- Поки троянди обсихають, поставимо на вогонь невеликий казанок з рослинним маслом і нагріваємо до потрібної температури. Опускаємо троянду головкою вниз. Обсмажити до золотистого кольору. Виймаємо її з казанка на паперову серветку, щоб дати стекти зайвому маслу.
- Красиво сервіруємо і подаємо з овочами.
- Смачного!!!
По теме: ( из рубрики Основні страви )