1856 Картопля варено-смажений

Картопля варено-смажений


Картопля варено-смажений

Інгредієнти для «Картопля варено-смажений»:

Картопля (Приблизно) — 1000 г
Вода (Кількість залежить від маси картоплі)
Масло вершкове — 3 ст. л.
Олія — ​​2 ст. л.
Часник — 4 зуб.
Хмелі-сунелі
сіль

Рецепт «Картопля варено-смажений»:

  1. Картоплю чистимо, миємо, ріжемо на 4 частини. Заливаємо водою, кладемо в каструлю 1 зубчик часнику. Варимо 4-5 хвилин після закипання.
  2. Потім відкидаємо на друшляк, даємо воді стекти на протязі 2 хвилин.
  3. З сковороді змішуємо рослинне і вершкове масло.
  4. У сковороду розпечену з маслами викладаємо картоплю і роздавлений часник. Приправляємо хмелі-сунелі і сіллю. Смажимо періодично перемішуючи до золотистої скоринки.
  5. Можете накрити кришкою-цей момент залежить від сорту картоплі і її розварювання.
Читайте ще:  Рецепт Рис з грибною піджаркою
По теме: ( из рубрики Основні страви )
Роздiли
Top