423 Рецепт Макарони в вершковому соусі з черемшею

Рецепт Макарони в вершковому соусі з черемшею


Рецепт Макарони в вершковому соусі з черемшею

Інгредієнти для рецепта Макарони в вершковому соусі з черемшею

Макаронні вироби (можна брати будь-які, улюблені макарони) — 500 г
Черемша — 1 Пуч.
Масло вершкове — 20 г
Вершки (10% жирності) — 200 мл
Пармезан — 100 г

See also: Dream Pregnant, Preschool, Press

  1. Відварити макарони, поки вони доходять до готовності, займаємося соусом.
  2. подрібнити черемшу
    Налити в ємність блендера 200 мл вершків, додати подрібнену черемшу, збити блендером до однорідної консистенції
  3. Макарони перекладаємо в глибоку сковороду, заливаємо вершковим соусом з черемшею, перемішуємо, Томім на маленькому вогні, щоб макарони просочилися зеленої вкусняшки, солимо, перчимо до смаку.
  4. Даємо потомитися макаронів під кришкою пару хвилин. Посипаємо макарони натертим на дрібну тертку пармезаном, ще раз перемішуємо, додаємо пару подрібнених листочків базиліка, можна сухого півчайної ложки.
    Все, можна подавати, зверху ще раз трохи посипати пармезаном.
  5. Прикрашаємо.
Читайте ще:  Картопля з м'ясом і спеціями
По теме: ( из рубрики Основні страви )

    Оставить отзыв

    Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

    *
    *

    Роздiли
    Top