2812 Рецепт Рис з грибною піджаркою

Рецепт Рис з грибною піджаркою


Рецепт Рис з грибною піджаркою

Інгредієнти для «Рис з грибною піджаркою»:

Рис (3 пакетика по 125 г.) — 375 г
Цибуля ріпчаста (велика цибулина) — 1 шт
Печериці — 350 г
Масло рослинне
сіль
суміш перців
Борошно пшеничне / Борошно — 2 ч. Л.
Майоран (сушений) — 2 ст. л.

Рецепт «Рис з грибною піджаркою»:

  1. Поставте кип’ятиться воду для варіння рису, воду трохи підсолити. У киплячу воду покладіть пакетики рису, варіть рис на повільному нагріванні 20 хвилин. Готовий рис вийміть з каструлі, воду від варіння рису збережіть.
  2. Поки вариться рис, почистіть цибулю і гриби (я печериці не мою, а просто зрізаю низ ніжки, і знімаю шкірку з капелюшка), крупно наріжте. У сковороді в 2-3-х ст. ложках олії обсмажте нарізану цибулю, додайте гриби, посоліть, поперчіть.
  3. Як тільки випарується рідина від грибів, додайте ще трохи олії, злегка обсмажте печериці, додайте майоран і борошно, перемішайте, щоб мука запассерізовалась, потім влийте воду від варіння рису (150-200 мл.), Постійно помішуючи, тушкуйте піджарку хвилин п’ять, по необхідності додавайте воду від рису до бажаної густоти соусу.
  4. Рис звільніть з пакетиків, подавайте з грибною піджаркою. Смачного!!!
Читайте ще:  Рецепт Картопля з лисичками
По теме: ( из рубрики Основні страви )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*

Роздiли
Top