Овочеве рагу з м’ясом і баклажанами
Содержание
Овочеве рагу з м’ясом і баклажанами
Інгредієнти для «Овочеве рагу з м’ясом і баклажанами»:
Морква — 2 шт
Петрушка (корінь) — 1 шт
Цибуля ріпчаста — 1 шт
Помідори черрі — 10 шт
Соус томатний — 300 г
Соєвий соус (соєвий соус Кіккоман) — 4 ст. л.
Часник — 2 зуб.
Вино червоне напівсолодке — 250 мл
Баклажан (великий) — 1 шт
Олія соняшникова — 5 ст. л.
Сир твердий (будь-який) — 120 г
Фарш індюшачий — 600 г
Чебрець — 2 пучкою.
Орегано — 2 пучкою.
Рецепт «Овочеве рагу з м’ясом і баклажанами»:
- Морква і корінь петрушки нарізати на шматочки. Цибулю нарізати півкільцями.
- На соняшниковій олії (2 ст. Ложки) обсмажити моркву, корінь петрушки і цибулю на сильному вогні 4 хвилини. Додати дрібно нарізаний часник. Перемішати.
- Додайте фарш. Перемішати. За допомогою вилки розбивати шматочки фаршу.
- Коли м’ясо побіліє додати 2 ст. ложки томатного соусу. Перемішати і обсмажувати 8-10 хвилин. Додати чебрець і орегано.
- Додати вино. Почекати, поки випарується алкоголь. Додати нарізані помідори і залишився томатний соус. Перемішати.
- Додати соєвий соус Кіккоман. Перемішати. Зменшити вогонь, прикрити кришкою і тушкувати 35-40 хвилин. Зняти з вогню. Злегка остудити.
- Баклажан нарізати на тонкі смужки. Злегка посолити. Коли баклажан «спітніє», промити під волой. Обтерти паперовими серветками.
- Обсмажити баклажан на соняшниковій олії до коричневого кольори. Викладаємо на серветку, щоб прибрати зайвий жир.
- У глибоку сковороду або миску викладаємо 2/3 рагу.
- Звертаємо кожну смужку смаженого баклажана рулетиком. Чи не щільно, злегка. Ось так.
- Викладаємо згорнуті рулетики на рагу. Прям трояндочки вийшли!
- Заповнимо середину кожного рулетика рагу.
- Які залишилися рагу заповнимо вільні місця в скоровороде.
- Сир натерти на дрібній тертці. Посипати зверху наше блюдо. Запікати в розігрітій духовці при 200гр 15 хвилин.
- Все готово! Запрошую до столу!
По теме: ( из рубрики Рецепти Овочеве рагу )