1862 Парові булочки "Гриби"

Парові булочки «Гриби»


Парові булочки «Гриби»

Інгредієнти для «Парові булочки» Гриби «:

тісто

Борошно пшеничне — 250 г
Цукор тростинний (Містраль) — 70 г
Дріжджі (сухі швидкодіючі, без гірки) — 1 ч. Л.
Олія соняшникова — 7 г
Вода — 140 г
Сіль — 1 пучку.

начинка

Мигдаль — 20 г
Цукор — 40 г

посипання

Какао-порошок

Рецепт «Парові булочки» Гриби «»:

  1. Для тесту змішати воду (близько 40 градусів), масло, сіль і цукор.
  2. Потім додати просіяне борошно і дріжджі. Ретельно вимісити тісто. Накрити форму рушником і залишити в теплому місці до збільшення тесту вдвічі.
  3. Для начинки: подрібнити в блендері попередньо обсмажений на сухій сковороді до золотистого кольору мигдаль і цукор.
  4. Тісто, що підійшло обмять, ретельно вимісити до однорідності і розділити на 7 частин. 6 частин розкачати у вигляді кружечка, в центр покласти по 1 ч. Л. начинки.
  5. Защипнути краю і надати тесту вид «капелюшка гриба», т.є. Випуклообразную форму. З 7-ої частини скачати 6 «ніжок».
  6. Просіваємо в тарілку какао-порошок. Беремо «капелюшки» і лицьовою стороною (т. є. Протилежною шву) ретельно обмакиваем в какао.
  7. Викладаємо булочки швом вниз в чашу пароварки, поруч кладемо «ніжки». Накриваємо кришкою і залишаємо на 25-30 хвилин для вистоювання.
  8. Варити на пару 20-25 хвилин. Після закінчення зазначеного часу кришку не відкривати! Діставати можна через 5-7 хвилин. У капелюшку зробити хрестоподібний надріз і вставити ніжку. Поки булочки гарячі, вони трохи липкі, тому необхідно дати їм перед подачею повністю охолонути. Вони пружні зовні і м’які всередині.
Читайте ще:  Булочки "Красуні"
По теме: ( из рубрики Рецепти Булочки )
Роздiли
Top