3226 Рецепт Кокосовик з творогом майже по-карельські

Рецепт Кокосовик з творогом майже по-карельські


Рецепт Кокосовик з творогом майже по-карельські

Інгредієнти для «Кокосовик з творогом майже по-карельські»:

Творог

Молоко — 1 л
Закваска (бактеріальна закваска ) — 1 пакет.

Ряжанка

Молоко — 1 л
Закваска (бактеріальна закваска ) — 1 пакет.

Кокосовік майже по карельські

Борошно пшеничне / Борошно (для коржів) — 80 г
Вода (для коржів) — 50 мл
Ряжанка (для коржів + 4 ст.л для начинки) — 10 г
Сіль (для коржів і для начинки) — за смаком
Масло вершкове (для коржів 5 г + 10 г для начинки + за смаком для змащування коржів і млинців) — 15 г
Пластівці вівсяні (для начинки, замість пластівців можна взяти толокно) — 30 г
Творог (для начинки) — 60 г
Цукор (для начинки) — 1 ч. Л.
Млинець (млинці можна робити з будь-якого рецепту (у мене пісні, вода, борошно, сіль, цукор)) — 2 шт

Час приготування: 50 хвилин

Кількість порцій: 2

Рецепт «Кокосовик з творогом майже по-карельські»:

  1. Творог.
    Літр молока кімнатної температури наллємо в стерилізований стакан, додамо один пакет закваски і розмішаємо до повного його розчинення чистою, сухою ложкою, хвилини 2-3. Щільно закриємо кришкою.
  2. Поставимо склянку з молоком в термос-йогуртницю, в якому налита кипляча вода і закриємо кришкою. Залишимо в теплому місці на 6-10 годин.
  3. Готову масу розрізаємо чистим, сухим ножем на квадрати і поставимо на водяну баню. Коли маса почне відділятися від стінок і згортатися, процідити через щільну тканину.
    Отримаємо 200 грам творогу.
  4. Ряжанка.
    Для приготування ряжанки літр топленого молока наливаємо в чистий стерилізований стакан, додаємо туди один порошок закваски для ряжанки і чистою, сухою ложкою перемішуємо до повного його розчинення, хвилини 2-3.
  5. Ставимо стакан з молоком в термос-йогуртницю, наповнений до відмітки, киплячою водою і закриваємо кришкою.
  6. Ми залишаємо в теплому місці на 6-10 годин.
    Виходить незвичайно смачна, густа, ароматна ряжанка.
  7. Кокосовік З творогом
    Для цього рецепта потрібні два тонких млинчика. Можна їх зробити з будь-якого рецепту, я спекла пісні, на воді + борошно, сіль, цукор, рослинна олія.
  8. Замісити густе тісто для нашого коржика. Змішаємо пшеничне борошно, ряжанку, воду, сіль і масло вершкове розтоплене. Якщо борошна мало, то помаленьку додаємо, щоб тісто не липло до рук.
  9. Вівсянку піджаримо на сухій сковороді до потемніння і в кавомолці перемелемо. Можна взяти готове толокно.
  10. У підготовлену вівсянку викладемо творог, масло вершкове розтоплене, сіль, цукор і розмішуючи, по ложці додаючи ряжанку.
  11. Розкачуємо нашу корж товщиною 2 мм, змажемо розтопленим вершковим маслом. На корж кладемо млинець, змащуємо і його вершковим маслом, на нього начинку, зверху другий млинець і змащуємо маслом.
  12. Млинці з начинкою складаємо навпіл.
  13. Накриваємо коржем і защипніть. Можна змастити яйцем або солодкою водою, я змастила содової водою.
  14. Ставимо в розігріту духовку до 180 градусів на 20 хвилин до рум’янцю. Якщо мало часу, то додайте п’ять або десять хвилин. У всіх духовки різні, дивіться по роботі своїй духовці, але щоб не пересушити кокосовік.
Читайте ще:  Рецепт Фаршировані млинці з молодою капустою

Рецепт Кокосовик з творогом майже по-карельські

По теме: ( из рубрики Рецепти Млинців )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*

Роздiли
Top