Рецепт Форбез по-американськи «Кантрі стайл»
2941 Рецепт Форбез по-американськи "Кантрі стайл"

Рецепт Форбез по-американськи «Кантрі стайл»


Рецепт Форбез по-американськи «Кантрі стайл»

Інгредієнти для «Форбез по-американськи» Кантрі стайл «»:

Бургер

Фарш індюшачий — 500 г
Цибуля ріпчаста (залежить від розміру цибулини. У мене була велика.) — 0.5 шт
Майонез (деякі дуже бояться покупних майонезів. Є варіант — зробіть свій. Або замініть пропорційно яйцем і екстраочіщенним оливковою олією.) — 2 ст. л.
Крихітка хлібна (Я готую крихту сам, якщо ви використовуєте покупну, зверніть увагу чи є сіль і приправи. В принципі вони не заважають, головне не пересолити.) — 0.5 скл.
Сіль (за смаком) — 1 ч. Л.
Перець чорний (за смаком (необов’язково)) — 1 ч. Л.

Кассероль

Кабачок — 500 г
Цукіні — 500 г
Печериці (Я використовував Портабелло, вони смачніше печериць. У списку таких грибів немає.) — 400 г
Цибуля ріпчаста (адин великий штука) — 1 шт
Перець болгарський (обов’язково червоний. Це важливо.) — 1 шт
Яйце куряче (розрахунок на великі яйця, якщо використовуєте меншого розміру — додайте.) — 8 шт
Сіль (за смаком) — 2 ч. Л.
Перець чорний (за смаком) — 1 ч. Л.
Листя салату / Салат (Нам потрібно салат з грубими листками типу Кейл, Kale. По текстурі і виглядом нагадує листя буряка, тільки зелені. Ніжні салати, типу Леттус або Айсберг, не годяться.) — 1 Пуч.
Кріп (Я використовував сухий, але свіжий краще) — 2 ст. л.
Петрушка (І тут я використовував суху, але свіжа була б краще.) — 2 ст. л.
Шніт-цибуля (теж сухий, якщо є свіжий — товуйте його.) — 2 ст. л.

Читайте ще:  Рецепт Закуска "Кезе Шоппом"

Гарнір

Кукурудза (цільна, консервована у власному соку) — 1 бан.

Час приготування: 30 хвилин

Кількість порцій: 4

Рецепт «Форбез по-американськи» Кантрі стайл «»:

  1. Нагадаю — приготування будь-якого форбеза технічно укладається в 30-ть хвилин. Тому спочатку готуємо кассероль, який треба нарізати, а потім запекти на 20-ть хвилин. Насамперед включаємо духовку на 210 за Цельсієм і збираємо інгредіети разом. Знайомтеся.
  2. Ставимо сковороду на плиту, підливати масло, гріємо. Отже, приступимо до заготовок. Я гриби не мою, а обтираю паперовим рушником. Шаткуємо гриби, закидаємо на сковороду. Припускаємо злегка.
  3. Цей кассероль зазвичай йде дуже швидко і я готую його відносно багато. Звідси і кілограмові розміри. Шаткуємо цибулю в невеликий квадратик або тонку смужку. Відкидаємо на друшляк гриби. На їх місце закидаємо цибулю. Так робиться тому, що і гриби і цибулю пускають сік. Щоб ні гриби ні цибуля не зварилися, а обсмажилися — на сковороді треба тримати тонкий шар, що дозволяє рідина випаровувати. Пассируем цибулю. Повертаємо гриби. Пассируем разом. Знімаємо з плити.
  4. Поки готувалися гриби з цибулею, я різав тонкою соломкою кабачки і цукіні. Що вручну, що на овочерізки. Заодно дрібно настругав Червоний болгарський перець — чим дрібніше, тим краще. Швидше приготується. Він взагалі-то потрібен тут для краси. Без нього блюдо вийде блідо-серожелто-зел еное — неаппетіное.
  5. Нарізаємо салат (у мене Кейл). Розбиваємо в окрему миску яйця, додаємо сіль і перець, перемішуємо їх до омлетного стану, пробуємо на смак, доводимо. Суміш повинна бути трохи пересолена — чуть-чуть, з урахуванням обсягу овочів.
  6. Нарешті, збираємо підготовлені інгредієнти кассероль разом у великій мисці, типу салатниця або у кого що є відповідне. Вливаємо три-чверті яєчної суміші в овочі, перемішуємо, викладаємо в скляну вогнетривку миску. Вирівнюємо, у мене вийшло сантиметра 3 по товщині — ідеально. Доливаємо залишки яєць, розмазує — відправляємо в духовку на 20-ть хвилин. Хух. Відмучилися. Це був самий трудомісткий етап, де ні секунди спокою. Далі все легко і приємно.
  7. Переходимо до бургерам. Груповий портрет. Взагалі кажучи, бургер по-американськи — це чистий м’ясний фарш і сіль. Найчастіше фарш яловичий, але є і телятина та птиця. У гамбургерах, і порівнянних стравах, це смачно. Але «кантрі стайл» бургери відрізняються від місця до місця і більше схожі за рецептурою на наші котлети. Це селянська їжа. Зазвичай наповнювачем служить розварений горох, на відміну від хліба у нас. Найчастіше кантрі стайл готуються у вигляді м’ясних запіканок. Я вважаю котлетну рецептуру краще кантрі стайл.
  8. Ви можете приготувати на вашу улюбленим рецептом. Я ставлю сковороду на плиту, підливаю масло, поки гріється — мелю цибулю в блендері, додаю його в фарш, туди ж ложку майонезу, хлібну крихту. Сіль, перець за смаком. Перемішую — готово.
  9. Формуємо котлети і смажимо, зрозуміло, без фанатизму. Всі вміють. Я руки змочую в мисці з водою, щоб фарш не лип. Виходить у мене 8-9 штук з півкіло. Залежно від жадібності. Після обсмажування зменшуємо «вогонь», підливаю трохи води, накриваю кришкою і парю до моменту готовності кассероль.
  10. Власне все. Ось і кассероль готовий. Готовність легко визначити з легкої коричневої скоринці-обідку уздовж скляних бортів і відсутності бульбашок рідини. Якщо вам здається, що не готове — потримайте в духовці ще. Чорт з ними з 30-ю хвилинами. Розкладаємо по тарілках.
  11. На знімку забув кукурудзу додати. Без кукурудзи цей форбез не вийде. Відкрийте банку, злийте сік, розкладіть по тарілках. Одне зауваження. Зазвичай американські кассероль накривають яким-нить покривалом, наприклад сирним, в разі овочевих. Мені це якось ніяк найчастіше, але якщо вам дуже захочеться — візьміть м’який тертий сир, посипте кассероль і потримайте його під Бройлем хвилин зо п’ять. Буде вам сирна скоринка.
Читайте ще:  Рецепт Долма

Рецепт Форбез по-американськи «Кантрі стайл»

Автор:
Дата:
Из той же категории: (Закуска)

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.

17 − 3 =

Сейчас читают:
Top